Puc provar el Navigation Pack abans de comprar-lo?

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Sí, pots provar el Pack de Navegació abans de comprar-lo.
Les següents rutes de Wikiloc, permeten la baixada i navegació gratuïtament:

• Rutes dels comptes ORG: Pots veure tots els comptes aquí o en la part superior dels llistats de cerca de rutes com a usuari destacat de rutes promocionades de la zona. Les que segueixis o desis, quedaran al llistat de "Rutes desades" del teu perfil.
  • Rutes pròpies: Pots seguir gratuïtament les rutes que tinguis en "les teves rutes" del teu perfil (pujades des del Web o gravades des de l'App).