Cerca per Zona de Pas des del Web

Troba rutes que comencin o passin per zones concretes que tu triïs.

Perfecte per a planificar la teva propera ruta que passi per llocs indispensables per a tu.
  1. Des de la Cerca per Mapa del Web, prem sobre "Cercar per Zona de Pas".
  2. Si no estàs prou a prop, fes zoom o prem sobre el botó "Acosta't més per seleccionar una zona".
  3. Mou-te sobre el mapa per col·locar el cercle sobre l'àrea que vulguis marcar.
    Prem sobre "Buscar rutes que comencin aquí" o sobre "Buscar rutes que passin per aquí".
  4. Pots afegir més zones de pas prement sobre "Afegir zona de pas"
  5. Torna a moure't sobre el mapa per col·locar el cercle sobre la següent àrea que vulguis marcar.
    Prem sobre "Buscar rutes que passin per aquí".
    Pots marcar fins a 1 zona d'inici i 4 zones de pas.
    Per eliminar una zona de pas, prem sobre la creu que hi ha a la part superior-dreta del cercle.
  6. Un cop hagis marcat les zones de pas per les que vols que la teva ruta passi, veuràs les targetes de les rutes a la part esquerra de la pantalla.
    Fes click sobre un o més botons "ull" per veure els tracks en el mapa.
    Prem sobre la targeta per veure la fitxa de ruta completa.