Cercar rutes des de la Web

Com cercar rutes des de la Web?

Escriu el nom de la ruta o de la zona en la qual vols buscar la ruta a la barra de cerques que trobaràs a la part central de la pàgina d'inici o al marge superior de qualsevol altre pàgina de la web.
Wikiloc et mostrarà un Mapa Mundial amb els resultats:
  • A la dreta: un mapa on apareixen les icones de tipus d'activitat sobre cada ruta (pots jugar a cercar rutes movent-te pel mapa)
  • A l'esquerra: una llista amb els resultats de la cerca. On des de la part superior pots afinar els resultats filtrant per tipus d'activitat, distància, desnivell, i molts més filtres.

Recorda que la visualització de cerques està condicionada pel TrailRank:

  • A nivells més alts de zoom apareixeran les rutes amb TrailRanks més alts.
  • I a mesura que es va fent zoom, aniran apareixent la resta de rutes. Per veure-les totes assegura't que al llistat de l'esquerra tens els filtres que desitges (o cap) marcats. 

Pot ser que en obrir el mapa ja et surtin els resultats amb un filtre de tipus d'activitats seleccionades, ja que aquests vénen determinats pels tipus d'activitats preferides marcades al teu perfil.

Vols veure el recorregut de les rutes que t'interessen plasmades en un mapa? 

Pots fer-ho a través de les icones en forma d'ull que trobaràs a la part superior-dreta de cada títol. Si prems sobre aquesta, la ruta apareixerà traçada sobre el mapa. 
Pots seleccionar diverses rutes perquè es visualitzin el mapa alhora.

En l'app mòbil esperem oferir també aquesta opció aviat per poder visualitzar diverses rutes alhora.

Explorador per fotos

Descobreix les millors rutes explorant a través de les seves fotos. Veure com.

Encara necessites ajuda? contacta'ns contacta'ns