Preview Changes will not be visible to customers until published.

Explora per fotos des de la Web

Descobreix les millors rutes explorant a través de les seves fotos

1. Des de la Cerca per Mapa del Web, a la part superior-dreta de la barra esquerra de la pantalla prem sobre el botó "Fotos" per canviar la visualització de rutes de "llista" a "fotos".
  2. A la part esquerra de la pantalla, apareixen les fotos que s'han pres en les rutes de l'àrea del mapa.
    En desplaçar el ratolí per sobre de les fotos:
    1. Es ressalta la foto en miniatura corresponent al mapa.
      Si la foto disposa de coordenades, la ubicació de la foto és precisa.
      Si la foto no disposa de coordenades, se situa per defecte a l'inici de la ruta.
    2. Apareix el nom de l'autor de la ruta
    3. A la part inferior-dreta de la foto, apareix un pin que indica si la foto disposa de coordenades
  3. En fer clic sobre la foto, s'obre una finestra amb la galeria de fotos de la ruta.
    1. El botó verd "Veure ruta" et porta a la fitxa de la ruta.
    2. El botó blanc "Cercar rutes relacionades" (que apareix en el cas que la ubicació de la foto no porti coordenades) o el taronja "Buscar rutes que passin per aquí" (que apareix en el cas que la ubicació de la foto porti coordenades), obriran una nova cerca per zona de pas, que mostrarà altres rutes similars que passin per allà.
(Aviat disponible a l'App)

No has trobat el que cercaves? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres