Les teves Llistes de Rutes

"Les teves llistes" és una bona manera de guardar les rutes que trobis a Wikiloc per més endavant i mantenir-les organitzades.

Afegir / eliminar rutes d'una llista

Per a   afegir rutes a una llista fes clic sobre qualsevol botó "cor" de la part superior-esquerra del mapa d'una ruta.
Es desplegarà un menú amb les teves llistes. Fes clic sobre una d'elles o crea'n una de nova.

Per a  eliminar rutes d'una llista:

• Des de la ruta: fes clic al botó "Afegir a la llista" i des-clica el cor de la llista de la que la vulguis eliminar.
  • Des de "Les teves llistes": accedeix a la lista de la que vulguis eliminar la ruta i fes clic al botó "Eliminar de la llista" que hi ha a la part inferior esquerra del nom de la ruta.

Crear una llista de rutes

(Requereix Wikiloc Premium)
Per  crear una llista de rutes, vés a la pestanya "Les teves llistes" del teu perfil i fes clic sobre el botó "+ Nova Llista" que hi ha a la part inferior de les dues llistes permanents.

Introdueix un nom per la nova llista.
Si vols que sigui privada, marca la casella "Privada" (les llistes privades només són visibles per a tu i no es poden compartir).
Fes clic al botó "Crear" per a desar la llista.

Editar / Esborrar una llista de rutes

Per a  editar una llista del teu perfil, vés al teu perfil, "Les teves llistes", fes clic a la llista i després al botó "Editar llista":

Per a eliminar la llista, fes clic sobre el botó "paperera".
També pots editar la següent informació:

• Nom de la llista
  • Privacitat (les llistes privades només són visibles per a tu i no es poden compartir).