Editar la informació d'una ruta

Has penjat una ruta i t'agradaria canviar algun detall?

Quan estàs identificat amb el teu usuari dins la Web de Wikiloc, si vas al " teu perfil" i "les teves rutes", veuràs un llistat amb les teves rutes a l'esquerra.
Si passes el cursor per sobre d'una ruta veuràs opcions per a " modificar" i "eliminar" aquella ruta.

En clicar sobre "modificar" podràs editar:

La geometria (coordenades), la data o la circularitat de les rutes no poden ser editades des del Web una vegada ja pujades a Wikiloc però hi ha dues opcions: