Gestionar o cancel·lar subscripció a Wikiloc Premium - iOS

Les subscripcions de l'App es fan a través de les botigues d'Apps oficials App Store (iOS) o Google Play (Android).

En el cas d'iOS, si vols canviar algun detall de la teva subscripció a Wikiloc Premium:

1. Accedeix al link iTunes - Subscripcions (requereix tenir instal·lada l'App d'iTunes).

També pots accedir-hi manualment seguint aquests passos:
    - Des del teu dispositiu iOS, vés a "Configuració" i "iTunes & App Store".
    - Comprova que has iniciat sessió amb l'usuari d'iTunes que vas utilitzar per comprar Wikiloc Premium.
    - A la part superior de la pantalla, clica sobre el teu Apple ID.
    - Clica sobre "Veure l'ID d'Apple".
    - Clica sobre "Subscripcions".
  2. D'entre la llista de totes les Apps a les quals estàs subscrit, selecciona "Wikiloc".
  3. S'obrirà una pantalla amb el detall de la teva subscripció, on podràs realitzar les següents accions:
  • Canviar el tipus de subscripció.
  • Cancel·lar la subscripció.
  • Reactivar una subscripció cancel·lada que no ha caducat.

Si tens problemes amb la plataforma de pagament, aquest enllaç al  suport oficial d'iTunes et pot ajudar.