Eliminar el meu compte d'usuari

Vols esborrar el teu compte perquè has canviat el teu correu electrònic? 

No és necessari, aquest article t'ensenyarà com canviar la informació del teu compte Wikiloc. 


Realment vols eliminar el teu compte?

Abans d'eliminar el teu compte, assegura't que no tens una subscripció a Wikiloc Premium activa. Si la tens, pots cancel·lar-la com t'indiquem aquí:

Recorda que si elimines el teu compte Wikiloc, esborraràs tota la teva informació i dades personals del nostre sistema permanentment. Per eliminar-la segueix aquests passos:

  1. Des de la web, inicia sessió amb el teu usuari de Wikiloc i ves a la "configuració" del teu perfil.
  2. Al final de la pàgina trobaràs l'enllaç "Suprimeix compte". Prem-lo
    f096919f78aecb3ccd4f3d43fdf514e8.png
  3. Per seguir amb el procés, torna a prémer "eliminar compte"
  4. L'últim pas per a completar l'eliminació del teu usuari és introduir la contrassenya.

Encara necessites ajuda? contacta'ns contacta'ns