Eliminar el meu compte d'usuari

Vols esborrar el teu compte perquè has canviat el teu correu electrònic?

No és necessari, aquest article t'ensenyarà com canviar la informació del teu compte Wikiloc.

Realment vols eliminar el teu compte?

Abans d’eliminar el teu compte, assegura't que no tinguis una subscripció a Wikiloc Premium activa. Si la tens, pots cancel·lar-la com t'indiquem aquí:

Recorda que si elimines el teu compte Wikiloc, esborraràs tota la teva informació i dades personals del nostre sistema, de forma permanent i irreversible.

Eliminar el teu compte des de la web

1. Inicia sessió amb el compte de Wikiloc que vulguis eliminar i accedeix a la configuració del teu perfil des de la imatge de perfil a la part superior dreta.
  2. Desplaça't fins al final de la pàgina on trobaràs l'opció de Suprimeix el teu compte.
  3. Es mostrarà una pantalla que explica que s'eliminarà tota la teva informació i dades personals del nostre sistema. Al final d'aquesta pàgina se’t demana que confirmis que realment vols suprimir el teu compte. Si és així, fes clic al botó Suprimeix aquest compte (“nom del compte”).
  4. L'últim pas és introduir la teva contrasenya.

Eliminar el teu compte des de l’app

1. Inicia sessió amb el compte que vulguis suprimir i accedeix a Perfil > Configuració.
  2. Desplaça't fins al final de la pàgina on trobaràs l'opció Suprimeix el teu compte.
  3. Es mostrarà una pantalla que explica que s'eliminarà tota la teva informació i dades personals del nostre sistema. Al final d'aquesta pàgina se't demana que confirmis que realment vols suprimir el teu compte. Si és així, fes clic a l'opció Suprimeix el teu compte “nom del compte.
  4. L'últim pas és confirmar l'eliminació del teu compte, escrivint el text “Suprimeix el teu compte”.