Eliminar el meu compte d'usuari

Vols esborrar el teu compte perquè has canviat el teu correu electrònic?

No és necessari, aquest article t'ensenyarà com canviar la informació del teu compte Wikiloc.

Realment vols eliminar el teu compte?*

Per esborrar el teu compte i les teves dades, segueix aquests passos:

1. Des de la web, entra al teu "perfil" i "configuració"
  2. A sota de tot trobaràs l'enllaç "Suprimeix compte". Segueix les instruccions per iniciar el procés de baixa i eliminació de totes les teves dades i continguts.

*Recorda que si elimines el teu compte Wikiloc, esborraràs tota la teva informació i dades personals del nostre sistema permanentment