No puc utilitzar Wikiloc Premium (tinc dos comptes)

Has pagat Wikiloc Premium, però l'app no et permet utilitzar-lo i et mostra aquest missatge?

" Has iniciat sessió a Wikiloc com a "nom d'usuari" però sembla que ja has activat una Subscripció a Wikiloc Premium amb el compte "nom d'usuari" (correu electrònic). "
Aquest missatge significa que el compte de Google Play / Apple ID vinculat al teu smartphone ja ha comprat Wikiloc Premium des del compte Wikiloc vinculat al correu electrònic que apareix. És probable que tinguis dos comptes Wikiloc i que estiguis connectat a l'altre.
Per resoldre això, assegura't que la teva app estigui connectada al compte que vols utilitzar (pots veure l'usuari a què estàs connectat des de la pestanya "Perfil").

Si estàs connectat a un altre compte, tanca sessió (Perfil > Configuració > Tanca sessió), i inicia sessió amb el compte que vulguis utilitzar.
Si no recordes la teva contrasenya, pots recuperar-la des d' aquest enllaç.
No permetis que el teu telèfon autocompleti els camps d'usuari / email i contrasenya (podria haver-hi un error en la informació emmagatzemada).

 • Si vas activar la teva subscripció a Wikiloc Premium en el compte correcte, ja estàs llest.
  Pots eliminar el compte que vas crear per error seguint aquests passos.
 • Si per error vas activar la teva subscripció a Wikiloc Premium en el compte equivocat, la podem transferir al teu compte habitual. Per poder fer-ho, necessitem que segueixis aquests passos:
  1. Intenta fer qualsevol acció Premium. El missatge d'error amb el text de dalt t'apareixerà de nou.
  2. Fes-li una captura de pantalla i envia'ns-la per correu electrònic perquè puguem verificar que ambdós comptes són teus i fer el canvi.
   Trobaràs el nostre contacte de suport a la part inferior d'aquesta pantalla.
  3. Una vegada que tot estigui configurat, pots eliminar el compte que no vulguis utilitzar seguint aquests passos.

No has trobat el que cercaves? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres