Què passa si ja tenia un compte Wikiloc i accedeixo amb Login Social?

Si ja tens compte de Wikiloc i accedeixes a través de l'inici de sessió social d'Apple o Google (botó Inicia sessió amb Apple/Google), pot ser que:

• L'ID d'Apple o el compte de Google del dispositiu té el mateix correu que el teu compte de Wikiloc: en aquest cas, no hi ha problema; entraràs al teu compte habitual i a partir d'ara podràs entrar amb el teu nom d'usuari i contrasenya habitual o amb el botó d'inici de sessió social.
  • En el cas d'Apple, si esculls ocultar la teva adreça d'email, Apple crearà un correu aleatori per mantenir la teva privacitat. Tot i que aquest correu aleatori es vincularà a l'email del teu AppleID, el compte de Wikiloc ja no tindrà el mateix correu i es crearà un compte nou.
  • L'inici de sessió social està lligat a un correu diferent del correu del teu compte de Wikiloc: en aquest cas, el sistema et crearà un usuari de Wikiloc nou.

No vols aquest nou compte? Elimina'l.

T'has adonat tard que tenies dos comptes i ja has pujat rutes a l'altre compte? Els comptes no es poden fusionar, però aquí t'expliquem què pots fer.

T'agradaria poder entrar amb el botó d'inici de sessió social, però el teu compte de Wikiloc té un altre email? Aquí t'expliquem com vincular l'inici de sessió social al teu compte de Wikiloc.