Què passa si ja tenia un compte Wikiloc i accedeixo amb Login Social?

Si ja tens compte de Wikiloc i accedeixes a través del botó de login social (Google o Apple) que té el mateix correu electrònic, no perdràs les teves rutes.
A partir d'ara podràs entrar amb el teu nom d'usuari i contrasenya habitual o amb el botó del login social.

Si has accedit des d'un Login Social que està lligat a un altre email, el sistema et crearà un usuari de Wikiloc nou.

No vols aquest nou usuari? elimina'l.
T'has adonat tard que tenies dos usuaris i ja has pujat rutes a l'altre compte? Els comptes no es poden fusionar però aquí t'expliquem què pots fer.
T'agradaria poder entrar amb el botó de Login Social, però el teu compte Wikiloc té un altre email? Aquí t'expliquem com.

Encara necessites ajuda? contacta'ns contacta'ns