Enllaçar el compte Wikiloc existent amb un de Login Social amb email diferent

Si vols enllaçar el teu compte de Wikiloc amb l'inici de sessió social d'Apple/Google (botó Inicia sessió amb Apple/Google), ho pots fer seguint aquests passos:

1. A la web de Wikiloc, inicia sessió amb el teu compte habitual.
  2. Des de la part superior-dreta de la pantalla, obre el desplegable del teu perfil.
  3. Fes clic en Configuració.
  4. A la part inferior, al bloc Opcions d'inici de sessió, clica el tipus d'inici de sessió social que vols utilitzar.
  5. Segueix les instruccions que t'indicarà Apple/Google.