No puc entrar al meu compte

Si tens un compte de Wikiloc i l'App o Web no et deixa accedir, assegura't d'estar realitzant bé el següent:

• Tingues en compte que en Web i App, pots utilitzar el teu correu electrònic o el teu nom d'usuari indistintament.
  • Revisa que hagis escrit correctament les majúscules i minúscules de la contrasenya.
  • Si estàs intentant accedir des de l'App escriu l'usuari i clau sencers usant el teclat virtual. No facis servir l'autocompletat ja que pot afegir un espai extra.
  • Si has oblidat la contrasenya segueix aquest enllaç per canviar-la.*

* Si l'enllaç t'ha arribat però no et funciona el link, el més probable és que n'hagis demanat diversos i estiguis clicant sobre un link anterior (només és vàlid el més recent). Revisa que dins el mateix correu no tinguis diversos missatges (a vegades els nous queden ocults).