Canviar el meu correu o el meu nom d'usuari

T'has canviat de correu? El teu nom d'usuari ja no t'agrada?

Pots canviar tant el nom d'usuari com l'email associat al compte des de la pàgina de Configuració.

1. Accedeix al web de Wikiloc i inicia sessió amb el teu usuari.
  2. Fes clic sobre la imatge del teu perfil a la part superior-dreta de la pàgina. Es desplegarà un menú.
  3. Fes clic a Configuració.
  4. A l'apartat Informació personal pots canviar el nom d'usuari directament.
  5. Si el que vols és canviar el correu electrònic, fes clic al botó Canvia email i segueix els passos indicats.