Canviar la plataforma de pagament de la meva subscripció a Wikiloc Premium

Qualsevol subscripció a Wikiloc Premium feta des de la Web de Wikiloc, Google Play (Android) o l'App Store (iOS), funcionarà des de la web i des de qualsevol dispositiu Android o iOS amb el teu usuari de Wikiloc.

Si has canviat de smartphone i el sistema operatiu ja no és el mateix (Android/iOS), no et preocupis, no cal que canviïs res! La subscripció i el pagament seguiran actius a la plataforma que vas utilitzar en donar-te d'alta a la subscripció (Web de Wikiloc, Google Play o App Store).

Però si vols canviar la plataforma de pagament, pots fer-ho seguint aquests passos:

1. Cancel·la l'autorenovació de la teva subscripció a Wikiloc Premium seguint els passos d'un d'aquests articles:
    - Web
    - Android
    - iOS
  2. Gaudeix de Wikiloc Premium fins que el període actual de la teva subscripció hagi caducat.
  3. Un cop la teva subscripció hagi caducat, podràs activar-la de nou des d'una altra plataforma de pagament:
    - Activar Wikiloc Premium des de la Web
    - Activar Wikiloc Premium des de l'App