Canviar la plataforma de pagament de la meva subscripció a Wikiloc Premium

Has canviat de smartphone i el sistema operatiu ja no és el mateix? (Android / iOS)

No et preocupis, no cal que canviïs res!
Qualsevol subscripció a Wikiloc Premium feta des de Google Play o iTunes, funcionarà des de qualsevol dispositiu Android o iOS amb el teu usuari de Wikiloc.

La subscripció i el pagament seguiran actius a la plataforma que vas utilitzar en donar-te d'alta a la subscripció.

Si realment vols canviar la plataforma de pagament, pots fer-ho seguint aquests passos:

1. Cancel·la la subscripció de Wikiloc Premium que tens activa, seguint els passos d'aquest article (iOS, Android).
  2. Gaudeix de Wikiloc Premium fins que el període de la subscripció actual hagi caducat.
  3. Un cop caducat, des d'un dispositiu amb la plataforma de pagament a la que desitgis canviar:
    - Intenta utilitzar una funcionalitat Premium
    - Apareixerà una pantalla de "Wikiloc Premium"
    - Segueix els passos per a subscriure-s'hi