Prova Wikiloc Premium gratis

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Pots provar Wikiloc Premium durant 14 dies abans de subscriure't!

Obtingues la teva prova de 14 dies sense cap cost. Activa el període de prova des de la pantalla de compra de Wikiloc Premium (oferta limitada a un període de prova per compte).

Aquestes són totes les funcionalitats exclusives incloses a Premium

• Navegació Outdoor. Sigues el teu propi guia al llarg de milions de rutes a l'aire lliure des del teu mòbil, amb indicador de rumb, brúixola i alertes sonores. Més informació.
  • Planificador de rutes: Crea la teva ruta personalitzada de manera segura. Escull els llocs per on vols passar; Wikiloc crearà una ruta utilitzant els trams de rutes més populars d'altres membres de la comunitat. Més informació.
  • Mapes 3D. Explora rutes amb més fidelitat visual, des dels cims fins a les valls. Embarca't en un recorregut virtual per a una vista 3D realista. Més informació.
  • Cerca per Zona de Pas. Troba rutes que comencin o passin per zones concretes que triïs. Perfecte per planificar la teva propera ruta que passi per llocs indispensables per a tu. Més informació.
  • Envia el teu GPS. Descarrega rutes de Wikiloc directament al teu Garmin, Apple Watch o Suunto. Més informació.
  • Seguiment en viu. Deixa que qui tu decideixis sàpiga on et trobes mentre segueixes o graves una ruta des de l'app. Genial per a quan surtis sol o participis en una cursa i vulguis compartir la teva ubicació. Més informació.
  • Meteorologia. Comprova la predicció del temps perquè la teva sortida sigui perfecta. Una bona forma d'ajudar-te a triar roba i material! Més informació.
  • Navegació Sense Anuncis. Millora la teva experiència amb una navegació més agradable i lliure d'anuncis. Més informació.
  • Llistes de Rutes. Organitza les rutes que t'agraden en llistes i comparteix-les amb els teus amics. Crea les teves pròpies llistes per mantenir les teves rutes preferides, objectius o futurs viatges organitzats! Més informació.
  • Cerca de Rutes per Usuari. Tots tenim aquell amic que puja bones rutes. Amb la cerca de rutes per usuari, pots cercar rutes només d'aquesta persona. Més informació.
  • Filtres Avançats. Troba només rutes de persones a les quals segueixes. Filtra per data gravació (últim mes, trimestre, any). Filtra per mes de gravació: marca un o més mesos per trobar rutes gravades en una temporada específica. Més informació.
  • 1% de la teva contribució per al planeta. L'1% de la compra va directament a 1% for the Planet, una xarxa global d'empreses, organitzacions sense ànim de lucre i particulars que treballen junts per a un planeta sa. Més informació.

El pagament de la subscripció a Wikiloc Premium es gestionarà per la plataforma des d'on l'has activada (Web de Wikiloc, Google Play o App Store), i es cobrarà dins de les 24 hores anteriors al venciment del període de prova, excepte la cancel·lis abans.

A partir d'aquest moment, la teva subscripció a Wikiloc Premium, anual o trimestral, es renovarà automàticament 24 hores abans del venciment de cada període.

Pots cancel·lar l'autorenovació de la suscripció en qualsevol moment. En aquests articles d'ajuda et detallem com fer-ho, segons on l'activessis:

Vols provar la Navegació Outdoor en qualsevol moment?

Hi ha alguns comptes de Wikiloc que permeten la descàrrega de les seves rutes i navegació gratuïta:

• Rutes dels comptes ORG: Pots veure tots els comptes aquí o en la part superior dels llistats de cerca de rutes com a usuari destacat de rutes promocionades de la zona. Les que segueixis o desis, quedaran al llistat de Rutes desades del teu perfil.
  • Les teves rutes: Pots seguir gratuïtament les teves pròpies rutes (les que hagis pujat des de la Web o gravat des de l'App). Aquestes es desaran a la secció Les teves rutes del teu perfil.