Dispositius GPS compatibles

El teu dispositiu és compatible amb l'app de Wikiloc?

Per garantir una experiència òptima, Wikiloc s'integra directament amb diverses marques, permetent enviar rutes directament al teu dispositiu. Vols saber si el teu dispositiu és compatible amb l'app de Wikiloc?

A continuació et relacionem els dispositius compatibles:

• Garmin: Consulta els models que suporten l'app de Wikiloc de Connect IQ aquí.
  • Garmin: Si el model no és compatible amb l'app de Wikiloc de Connect IQ, Garmin ofereix un altre sistema que permet descarregar rutes de Wikiloc a la majoria dels altres GPS Garmin de forma fàcil i ràpida, sempre que el teu dispositiu permeti emmagatzemar rutes a la seva memòria interna.
  • Apple Watch: Compatible amb qualsevol model que operi amb watchOS 8 o superior.
  • Suunto: Tenir un Suunto que permeti descarregar rutes al dispositiu.
  • Smartwatches amb Wear OS by Google: Compatible amb qualsevol rellotge que operi amb la versió mínima 3.0 de Wear OS.

En aquests articles trobaràs els passos a seguir per enviar rutes a un dispositiu compatible:

Enviar rutes a altres dispositius no directament compatibles via l'app

Si el teu dispositiu no té una integració directa amb Wikiloc, encara pots enviar rutes des de l'app de Wikiloc a altres dispositius GPS. Per enviar rutes de l'app de Wikiloc a altres dispositius GPS, pots seguir les instruccions d'aquest article.

Alguns dispositius no compatibles tenen instruccions específiques

Si el teu dispositiu és Amazfit, Wahoo ELEMNT, Polar o TwoNav pots trobar instruccions específiques aquí.

Enviar rutes via cable USB a altres dispositius no directament compatibles

Finalment, si necessites enviar rutes de Wikiloc al teu GPS via cable USB, fes clic aquí per seguir el procediment.