Enviar rutes de Wikiloc al teu Polar

Seguir una ruta de Wikiloc des del teu Polar

En aquest article t'ensenyem com importar una ruta al servei web Polar Flow i utilitzar-la en un dispositiu d'entrenament Polar.

Requisits:

• Tenir un dispositiu Polar compatible: Grit X, V650, V800, Vantage V, Vantage V2.
  • Tenir un compte a Polar Flow: https://flow.polar.com/
  • Tenir un compte a Wikiloc: Crear compte

Passos:

1. Escull la ruta que vulguis des del Web de Wikiloc.
  2. Fes click sobre el botó "Descarrega".
  3. A la pestanya "Arxiu", fes click sobre el botó "Descarrega".Un avís confirmarà que s'ha completat la descàrrega.
  4. Inicia sessió a Polar Flow.
  5. Vés a Favorits fent clic a la icona "estrella" de la cantonada superior dreta.
  6. Fes clic a Importa ruta.
  7. Arrossega l'arxiu que vols importar o busca'l al teu ordinador.
  8. Fes clic a Importa per començar a carregar.
  9. Assigna un nom a la ruta i tria l'esport, si vols. No cal especificar encara l'esport per a la ruta. Pots triar-lo en iniciar l'exercici al teu dispositiu d'entrenament.
  10. Fes clic a Importa. La ruta s'afegeix als teus Favorits.
  11. Sincronitza la ruta amb el teu dispositiu d'entrenament amb el programari Polar FlowSync. Consulta el manual d'usuari del teu dispositiu d'entrenament per obtenir instruccions.

NOTA: Si la ruta és llarga, es comprimirà en 500 punts de referència quan la transfereixis al teu dispositiu d'entrenament.
  12. Per obtenir instruccions sobre com iniciar una sessió d'entrenament amb indicacions de ruta en el teu dispositiu d'entrenament, consulta el manual d'usuari del teu dispositiu d'entrenament.