Enviar rutes de Wikiloc al teu GPS Garmin (Dispositius Compatibles: Garmin Connect IQ App)

També pots  Pujar rutes automàticament del teu Garmin a Wikiloc (Garmin Connect)

L'app de Wikiloc de  Garmin Connect IQ cobreix perfectament les necessitats bàsiques de descàrrega d'una ruta de Wikiloc al teu GPS Garmin de la forma més fàcil possible. Un cop tinguis la ruta al teu Garmin, podràs seguir el track amb la funcionalitat de navegació del teu Garmin. 

Requisits

 • Tenir un dispositiu Garmin compatible: Dispositius compatibles a la pestanya "Dispositivos compatibles". 
 • Sistema operatiu del teu Garmin: Versió mínima 2.2
 • Tenir l'App de Wikiloc al teu Garmin: Descàrrega des del Garmin Connect IQ Store
 • Tenir l'App de Garmin Connect al teu mòbil:
  • Android: versió mínima 3.20.1
  • iOS: versió mínima 4.36.x
 • Tenir l'App de Wikiloc al teu mòbil:
  • Android: versió mínima 2.7.16 
  • iOS: versió mínima 3.6.4
 • Tenir un Compte Wikiloc: Crea el teu compte
 • Estar subscrit a Wikiloc Premium o a l'anterior Navigation Pack

No compleixes els requisits? 

 • Envia rutes de Wikiloc al teu GPS Garmin (Dispositius no compatibles: Garmin Connect): Instruccions.
 • Descarrega rutes des de la web de Wikiloc i passa-les a la SD del teu Garmin: Instruccions

Com vincular els dispositius

1

Instal·la l'app de Wikiloc al teu Garmin. Pots fer-ho des del web de Garmin Connect IQ: Descarregar

2

Comprova que el teu mòbil té connexió a Internet i que el teu Garmin està connectat via bluetooth amb l'App de Garmin Connect del teu mòbil. Consulta la Documentació de Garmin per veure'n els detalls.

3

Obre l'app de Wikiloc del teu Garmin. L'app enviarà una notificació de Garmin Connect IQ al teu mòbil. 
Des de la configuració del teu telèfon, assegura't que les notificacions per l'app "Garmin Connect" estan habilitades i que aquesta app està en primer pla mentre realitzes la vinculació.

Insereix les teves credencials de Wikiloc.
Necessitaràs una contrasenya. Si has creat el teu compte mitjançant els botons "Continuar amb Google Apple", crea una contrasenya a través d' aquest enllaç.
Assegura't que l'App de Wikiloc del teu mòbil estigui connectada al mateix compte en què has activat Wikiloc Premium (de vegades, es pot haver creat un altre compte per error).
Pots verificar el compte en què estàs connectat des de l'App de Wikiloc > pestanya "Perfil", i també verificar si aquest compte té una subscripció a Wikiloc Premium des de l'App de Wikiloc > Configuració > Productes.

Un cop fet, veuràs el missatge "¡Conectado!" en el teu dispositiu Garmin.
A partir d'ara el teu Garmin ja està vinculat al teu compte!


4

A continuació, veuràs la següent pantalla que t'indica que encara no tens rutes pendents de transferir.

5

En el teu mòbil, obre l' App de Wikiloc i a "Configuració" assegura't que estàs identificat amb les mateixes credencials que has entrat a l'App de Garmin Connect del teu mòbil.

6

Ja està! Cerca una ruta amb l' App de Wikiloc del teu mòbil o amb el Web de Wikiloc, fes tap al botó "Envia al teu GPS" i llavors al botó "Envia al teu Garmin".

7

Per a desar les rutes al teu Garmin, obre l'App de Wikiloc des del teu Garmin i fes tap a "Continuar" o presiona el botó "Start" (depenent del model de GPS) per a confirmar la descàrrega.

8

La ruta es traspassarà automàticament i es guardarà de forma local en el teu GPS Garmin.

9

Pots seguir la ruta ara!
o
Trobar-la més tard al teu Garmin > Tipus d'activitat > Navegació > Trajectes

Preguntes freqüents

Puc desvincular un dispositiu del meu compte?

Els dispositius emparellats al teu compte apareixeran en la  Configuració del teu perfil al web de Wikiloc. Recorda que una vegada desvinculat, l'aplicació de Wikiloc Garmin ConnectIQ et demanarà accès un altre cop.

Encara no tinc compte de Wikiloc, com puc registrar-me?

Pots crear un compte de Wikiloc des de la  pàgina web, des de les aplicacions per Android i iOS o des del mateix procés descrit en l'apartat 3.

Ves a l'apartat " Crea tu cuenta" i introdueix el teu corre electrònic, nom d'usuari i paraula de pas. El dispositiu quedarà vinculat al teu nou compte, però encara estarà pendent de validar. Comprova la bústia d'entrada del teu correu electrònic, que hauríes d'haver rebut un correu per a validar el compte. Obre l'enllaç i estaràs a punt per enviar rutes al teu Garmin!

Solució a problemes

En l'App de Wikiloc per a smartphone (Android / iOS), no apareix el botó "Enviar al teu Garmin".

Si no apareix el botó "Enviar al teu Garmin", si us plau, obre l'App de Wikiloc del teu GPS Garmin i segueix les instruccions que apareixen en pantalla.

Si al teu Garmin no apareix res, segurament tens dos comptes de Wikiloc i estàs connectat des de comptes diferents. Per revisar-ho:
- Compte vinculat al teu Garmin: App de Garmin Connect Mobile > Apps del teu Garmin > Wikiloc > Configuració.
- Compte vinculat a l'App de Wikiloc del teu mòbil: App de Wikiloc del teu mòbil > pestanya "Perfil".

Assegura't que des d'ambdós dispositius has iniciat sessió amb el compte en el que tens Wikiloc Premium:
- Si necessites canviar el compte lligat a l'App de Wikiloc del teu mòbil: Pestanya "Perfil" > Configuració > Tancar sessió.
- Si necessites desvincular el teu GPS Garmin del teu compte Wikiloc: Obre l'App de Wikiloc del teu Garmin > Prem el botó "Up" o "Menú" (botó amb tres línies) durant 3 segons, el dispositiu Garmin et demanarà si vols desvincular el teu compte Wikiloc > Prem "Sí".

Si és necessari, torna a seguir els passos del procés de vinculació. Quan t'aparegui "No hi ha rutes pendents", voldrà dir que s'ha vinculat bé.

En l'App de Wikiloc per a Garmin (Connect IQ), m'apareix el missatge "Error connectant a Wikiloc. Comprova la connexió a Internet/Bluetooth del teu telèfon"

Significa que l'App no pot accedir als servidors de Wikiloc. Assegura't que el teu mòbil està connectat a Internet/Bluetooth i que té l'app de "Garmin Connect" oberta almenys en segon pla.

Si encara et dóna error:
- Mira si el teu Garmin està correctament vinculat amb l'app de Garmin Connect del teu mòbil.  
- Si ho estàs fent des de casa, apaga el Wifi del teu Garmin. És possible que aquest estigui intentant connectar-se per Wifi (hauria de fer-ho per bluetooth).

En l'App de Wikiloc per a Garmin (Connect IQ), m'apareix el missatge “Oops! Necessites actualitzar el firmware del teu GPS Garmin”

L'app Wikiloc ConnectIQ necessita funcionalitats del software introduïdes en les versions més recents del firmware del teu dispositiu Garmin. Per tal de fer servir l'App cal que actualitzis el firmware del teu GPS Garmin.

En l'App de Wikiloc per a Garmin (Connect IQ), m'apareix el missatge "No hi ha rutes pendents", després d'haver enviat una ruta de Wikiloc al meu Garmin

Significa que estàs connectat des de diferents comptes, et recomanem que desvinculis el teu Garmin de Wikiloc i que provis de fer la connexió de nou amb el mateix compte:
- Desvincular el teu dispositiu Garmin del teu compte Wikiloc
- Vincular el teu dispositiu Garmin al teu compte Wikiloc
En l'App de Wikiloc per a Garmin (Connect IQ), m'apareix constantment el missatge "Error en descarregar les rutes / Màxim de trajectes superats. Alguns no s'han importat."

Primer intenta eliminar totes les rutes descarregades en el teu Garmin (a través de "Navegar" > "Trayectos" i eliminant-les una a una). El problema hauria d'estar resolt.

Si la teva App de Wikiloc per a Garmin té la versió 2.5.0 o superior, pots eliminar-los tots de cop des de l'app > prémer tres segons sobre el botó "Up-Menu" > "Delete courses" > "Yes".

Si encara et dóna error:
- Desinstal·la l'App de Wikiloc per a GPS
- Connecta el teu GPS a l'ordinador i mitjançant Garmin Express, actualitza el dispositiu a l'última versió possible
- Instal·la novament l'App de Wikiloc per a GPS

Dins l'App de Wikiloc per a Garmin (Connect IQ), no m'apareix la notificació per a identificar-me com a usuari de Wikiloc.

Assegura't que tens l'aplicació de Garmin Connect oberta (en primer pla).

Dins la pantalla de creació de compte, no m'apareix el botó "No sóc un robot" 

Assegura't que estàs utilitzant el navegador Google Chrome com a navegador per defecte del telèfon o vés directament a  l'enllaç de registredel Web de Wikiloc.

Com desvincular el teu dispositiu Garmin del teu compte Wikiloc?

Si prems el botó "menu" durant 3 segons, el dispositiu Garmin et demanarà si vols desvincular el teu compte Wikiloc. Si prems la opció "si", el teu compte Wikiloc es desvincularà automàticament del dispositiu Garmin.

Enllaços a tutorials

Tutorial en el canal de Youtube de Viajeros Fisgones

No has trobat el que cercaves? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres