Pujar rutes automàticament del teu Garmin a Wikiloc (Garmin Connect)

Tan sols cal que enllacis el teu compte de Garmin amb el teu compte de Wikiloc. A partir de llavors, les rutes que enviïs a Garmin Connect es pujaran també a Wikiloc.

Sincronitza Wikiloc amb Garmin Connect

1

Entra amb el teu nom d'usuari i paraula de pas a Wikiloc - Web

2

Accedeix a la  configuració del teu perfil

3

A baix de tot de la pàgina, tria l'opció " Vincular ara" a la secció "Sincronitzar el teu compte de Garmin Connect amb Wikiloc"

4

En alguns casos hauràs d'entrar el teu nom d'usuari i paraula de pas de Garmin Connect

5

S'obrirà la pantalla de Garmin Connect demanant que autoritzis Wikiloc. Tria " Authorize" (Autoritza).

6

Un cop finalitzat el procés, veuràs la confirmació al teu perfil d'usuari de Wikiloc

7

A partir d'ara quan pugis una ruta a Garmin Connect apareixerà al teu compte de Wikiloc!

Vinculació d'un GPS Garmin a Garmin Connect

Pots realitzar la vinculació d'un GPS Garmin amb el teu compte de Garmin connect de dues maneres diferents.

L'app Garmin Connect

Pots vincular el teu GPS directament des de l'aplicació de Garmin Connect tal com s'explica en la documentació de Garmin Connect.

Garmin Express

Garmin disposa del programa, tant per Windows com MacOS,  Garmin Express per a realitzar la vinculació. Pots fer-ho seguint els següents passos:

Respostes a preguntes freqüents

No veig a Wikiloc la ruta acabada de pujar a Garmin Connect

La sincronització entre Garmin Connect i Wikiloc pot trigar entre uns segons i uns minuts. Normalment en menys de 5 minuts la teva ruta apareixerà al teu perfil de Wikiloc.

Les rutes a Wikiloc em queden com a privades

A Wikiloc respectem i mantenim la privacitat que hagis triat a Garmin Connect per les teves rutes. El habitual és compartir les rutes com a públiques a Wikiloc i per fer-ho tens dues opcions: canviar la privacitat a Garmin Connect o editar les teves rutes a Wikiloc i passar-les de privades a públiques. El moment d'editar les teves rutes és una bona oportunitat per destacar afegint una descripció de la ruta i també incloure fotografies.

Deixar de sincronitzar rutes entre Garmin Connect i Wikiloc

En qualsevol moment pots desvincular els teus comptes de Garmin Connect i Wikiloc i deixar de sincronitzar les rutes que pugis a Garmin Connect. Per fer això, has d'accedir a la configuració del teu perfil, i a la secció de Garmin, clicar a " Desvincula compte" on posa " Puja rutes automàticament a Wikiloc".
En cas que vulguis pujar només unes rutes seleccionades, sempre pots fer-ho exportant la teva ruta en format GPX o TCX a Garmin Connect i pujant el fitxer a Wikiloc, tal com s'explica en el següent article -  Pujar una ruta del teu Garmin a Wikiloc (Garmin Connect manual)

Transferència inicial dels darrers 30 dies

El primer cop que vincules els teus comptes de Garmin Connect i Wikiloc, Garmin envia les teves rutes dels darrers 30 dies. Aquest traspàs automàtic que normalment és instantani, en algunes ocasions pot trigar uns quants dies.

No has trobat el que cercaves? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres