Com desvincular el meu Garmin del meu compte Wikiloc?

Has canviat el teu Garmin i vols vendre l'antic?

T'has comprat un Garmin de segona mà?

T'han deixat un Garmin?

Pots desvincular el teu GPS Garmin del teu compte Wikiloc de dues maneres:

• Des del Web: Accedeix al desplegable del teu perfil i vés a "configuració". A la part inferior veuràs un apartat que diu "Garmin Connect", sota aquest títol sortiran els teus "Dispositius enllaçats". Prem sobre "Desvincular" en el dispositiu que vulguis desvincular.

• Des del teu Garmin: Obre l'App de Wikiloc del teu Garmin > Prem el botó "Up" o "Menú" (botó amb tres línies) durant 3 segons, el dispositiu Garmin et demanarà si vols desvincular el teu compte Wikiloc > Prem "Sí". El teu compte Wikiloc es desvincularà automàticament del dispositiu Garmin.