Com desvincular el meu Garmin del meu compte Wikiloc?

Com desvincular el teu dispositiu Garmin del teu compte Wikiloc?

Pots desvincular el teu GPS Garmin del teu compte Wikiloc de dues maneres:

• Des del Web: Accedint al desplegable del teu perfil i a configuració. A la part inferior veuràs un apartat que diu "Garmin Connect", sota aquest títol sortiran els teus "Dispositius enllaçats". Prem sobre "Desvincular" en el dispositiu que vulguis desvincular.

• Des del teu Garmin: Si prems el botó "Menú" durant 3 segons, el dispositiu Garmin et demanarà si vols desvincular el teu compte Wikiloc. Si prems l'opció "sí", el teu compte Wikiloc es desvincularà automàticament del dispositiu Garmin.