Com desvincular el meu Garmin del meu compte Wikiloc?

Has canviat el teu Garmin i vols vendre l'antic?

T'has comprat un Garmin de segona mà?

T'han deixat un Garmin?

Pots desvincular el teu GPS Garmin del teu compte Wikiloc de dues maneres:

• Des del Web: Accedint al desplegable del teu perfil i a configuració. A la part inferior veuràs un apartat que diu "Garmin Connect", sota aquest títol sortiran els teus "Dispositius enllaçats". Prem sobre "Desvincular" en el dispositiu que vulguis desvincular.

• Des del teu Garmin: Si prems el botó "Menú/Up" durant 3 segons, el dispositiu Garmin et demanarà si vols desvincular el teu compte Wikiloc. Si prems l'opció "sí", el teu compte Wikiloc es desvincularà automàticament del dispositiu Garmin.