Enviar rutes de Wikiloc al teu GPS (via App)

Seguir una ruta de Wikiloc des del teu GPS

Si el teu dispositiu és Garmin, Apple Watch, Suunto, Wear OS, Amazfit, Wahoo ELEMNT, Polar o TwoNav segueix aquest enllaç per accedir a les instruccions específiques per a aquests dispositius. Per als altres dispositius pots seguir les instruccions d'aquest article.

Requisits

• Tenir l'app de Wikiloc descarregada al teu smartphone.
  • Estar subscrit a Wikiloc Premium. Com obtenir-lo aquí.
  • Tenir l'última versió de l'app de la marca del teu GPS descarregada al teu smartphone.
  • Tenir el teu dispositiu GPS emparellat amb el teu smartphone.

iPhone

1. Escull la ruta que vulguis des de l'app de Wikiloc.
  2. Fes clic sobre el botó "Envia al teu GPS" i després "Envia Ruta com a Arxiu".

3. L'app convertirà automàticament la ruta a un format comú que la majoria d'apps podran llegir.
    Simplement, tria l'app de la marca del teu GPS. Si no la trobes, mira dins l'opció "Més".

Si encara no la trobes, consulta la documentació del dispositiu par a saber com fer-ho.

4. Des de l'app de la marca del teu GPS del teu mòbil, s'obrirà una nova pantalla amb la nova ruta.

Desa-la, segueix els passos habituals per a seguir aquesta ruta des del teu GPS, i llestos!

Android

Per a aquesta opció, necessitaràs un gestor de fitxers. A nosaltres, per exemple, ens agrada Total Commander (una app que es pot descarregar des de Google Play).

1. Escull la ruta que vulguis des de l'app de Wikiloc.
  2. Fes clic sobre el botó " Envia al teu GPS" i després " Envia Ruta com a Arxiu".

3. Escull l'app "Total Commander".

4. Guarda l'arxiu a la carpeta que vulguis del teu dispositiu mòbil.
  5. Ves a aquesta carpeta i envia la ruta a l'app de la marca del teu GPS.

Si no la trobes, consulta la documentació del dispositiu per a saber com fer-ho.

6. Des de l'app de la marca del teu GPS del teu mòbil, s'obrirà una nova pantalla amb la nova ruta.

Desa-la, segueix els passos habituals per a seguir aquesta ruta des del teu GPS, i llestos!