Enviar rutes de Wikiloc al teu Suunto

Seguir una ruta de Wikiloc des del teu rellotge Suunto™

Requisits:

iPhone:

1. Escull la ruta que vulguis des de l'app de Wikiloc.
  2. Fes click sobre el botó "Envia al teu GPS" i després "Envia al teu Suunto".
  3. Ves a la teva App de Suunto > pestanya "Explora" > Rutes, i clica la ruta enviada.

4. Activa l'opció "Afegir al rellotge" i fes click sobre "guardar".
  5. Gaudeix de la ruta des del teu rellotge Suunto!

Web

1. Escull la ruta que vulguis des de la web de Wikiloc.
  2. Fes click sobre el botó "Descarrega"

3. Fes click a la pestanya "Suunto" > botó "Envia al teu Suunto"

4. Ves a la teva App de Suunto > pestanya "Explora" > Rutes, i clica la ruta enviada.

5. Activa l'opció "Afegir al rellotge" i fes click sobre "guardar".

6. Gaudeix de la ruta des del teu rellotge Suunto!