Enviar rutes de Wikiloc al teu Suunto

Seguir una ruta de Wikiloc des del teu rellotge Suunto™

Requisits:
  • Tenir un Suunto compatible. Dispositius compatibles aquí.
  • Tenir l'App de Wikiloc descarregada al teu smartphone.
  • Estar subscrit a Wikiloc Premium. Com obtenir-lo aquí.
  • Tenir l'última versió de l'App de Suunto descarregada al teu smartphone.
  • Tenir el teu dispositiu Suunto vinculat amb el teu smartphone. Ajuda: Android / iOS
  • Tenir el teu compte Wikiloc vinculat amb la teva App de Suunto. Vincular ara.

App:

1. Escull la ruta que vulguis des de l'app de Wikiloc.
  2. Fes click sobre el botó "Envia al teu GPS" i després "Envia al teu Suunto".

3. Ves a la teva App de Suunto > pestanya "Mapa" > "Les Meves Rutes", i clica la ruta enviada.
  4. Activa l'opció "Afegir al rellotge" i fes click sobre "guardar".

5. Gaudeix de la ruta des del teu rellotge Suunto!

Web

1. Escull la ruta que vulguis des de la web de Wikiloc.
  2. Fes click sobre el botó "Descarrega" o "Envia ruta al GPS".
  3. Fes click a la pestanya "Suunto" > botó "Envia al teu Suunto".

4. Ves a la teva App de Suunto > pestanya "Mapa" > "Les Meves Rutes", i clica la ruta enviada.
  5. Activa l'opció "Afegir al rellotge" i fes click sobre "guardar".

6. Gaudeix de la ruta des del teu rellotge Suunto!