Enviar rutes de Wikiloc al teu Apple Watch

Requisits:

• Que el teu Apple Watch estigui connectat al teu iPhone. Suport d'Apple.
  • Tenir l'App de Wikiloc per iOS instal·lada al teu iPhone.
  • Tenir l'App de Wikiloc per watchOS instal·lada al teu Apple Watch.
    • Si el teu iPhone té activada la "Instal·lació automàtica" per al teu Apple Watch (iPhone > App "Watch" > pestanya "Rellotge" > General > Instal·lació automàtica), l'aplicació Wikiloc s'hauria d'instal·lar automàticament al teu Apple Watch.
    • Si el teu iPhone no té activada la "Instal·lació automàtica", pots instal·lar l'app manualment des de l'app "Watch" > pestanya "Rellotge" > Wikiloc > Instal·lar.
  • Si vols enviar rutes d'altres usuaris de Wikiloc: cal estar subscrit a Wikiloc Premium (com subscriure's aquí).
    Sempre pots enviar les teves pròpies rutes i les dels usuaris Wikiloc ORG gratuïtament.

Una vegada que tot estigui configurat, hauries de veure el botó verd "Enviar al teu Apple Watch" a totes les pantalles de les rutes de l'app de Wikiloc.

Com enviar-les:

1. Assegura't que Wikiloc està obert al teu Apple Watch.
  2. Des de l'App de Wikiloc del teu iPhone, troba la ruta que vulguis seguir i pressiona sobre el botó "Enviar a Apple Watch".
  3. La ruta es guardarà al teu Apple Watch > App de Wikiloc > Rutes guardades.