Enviar rutes de Wikiloc al teu Apple Watch

Requisits:

• Tenir un Apple Watch amb watchOS 5 o superior.
  • Que el teu Apple Watch estigui connectat al teu iPhone. Suport d'Apple.
  • Tenir l'App de Wikiloc per iOS instal·lada al teu iPhone.
  • Tenir l'App de Wikiloc per watchOS instal·lada al teu Apple Watch.
    • Si el teu iPhone té activada la "Instal·lació automàtica" per al teu Apple Watch (iPhone > App "Watch" > pestanya "Rellotge" > General > Instal·lació automàtica), l'aplicació Wikiloc s'hauria d'instal·lar automàticament al teu Apple Watch.
    • Si el teu iPhone no té activada la "Instal·lació automàtica", pots instal·lar l'app manualment des de l'app "Watch" > pestanya "Rellotge" > Wikiloc > Instal·lar.
  • Si vols enviar rutes d'altres usuaris de Wikiloc: cal estar subscrit a Wikiloc Premium (com subscriure's aquí).
    Sempre pots enviar les teves pròpies rutes i les dels usuaris Wikiloc ORG gratuïtament.

Una vegada que tot estigui configurat, hauries de veure el botó verd "Enviar al teu Apple Watch" a totes les pantalles de les rutes de l'app de Wikiloc.

Com enviar-les:

1. Assegura't que Wikiloc està obert al teu Apple Watch.
  2. Des de l'App de Wikiloc del teu iPhone, troba la ruta que vulguis seguir, pressiona sobre el botó "Envia al teu GPS" i llavors sobre el botó "Envia al teu Apple Watch".
  3. La ruta es guardarà al teu Apple Watch > App de Wikiloc > Rutes guardades.