NOU! Grava i segueix rutes amb el teu rellotge Wear OS by Google

Gaudeix de l’experiència de Wikiloc des del teu canell. Ara, sense haver de treure el mòbil de la butxaca, podràs gravar i seguir rutes sobre un mapa des del teu smartwatch.

L'app de Wikiloc per a rellotges Wear OS és un mirall bidireccional de l’App de Wikiloc per a smartphone.

Foto del membre de Wikiloc @RaulGarciaFotografia

REQUISITS

• Tenir un rellotge amb el sistema operatiu Wear OS by Google (versió mínima 3.0).
  • Tenir l’app de Wikiloc per Wear OS instal·lada al teu rellotge. Ajuda
  • Tenir un telèfon Android amb l' App de Wikiloc per Android (versió mínima 3.26.0) instal·lada.
  • Tenir un compte Wikiloc: Crea el teu compte
  • Estar autenticat amb el teu compte Wikiloc a l’app Wikiloc Android.
  • Que el teu telèfon Android estigui vinculat correctament amb el teu rellotge Wear OS. Ajuda

FUNCIONAMENT

Gravar una ruta:

1. Obre l’app de Wikiloc per Wear OS al teu rellotge. 1
  2. Fes clic al tipus d’activitat amb el que vols gravar la ruta.
  3. L’app del teu telèfon començarà a gravar i es visualitzarà des del teu rellotge. 2
  4. Fes clic al botó “Finalitzar” per concloure la gravació. 3

1 També es pot començar la gravació des de l’app de Wikiloc del teu mòbil. Això iniciarà l’app de Wikiloc del teu rellotge automàticament i començarà a gravar.

2 Si vols, pots bloquejar la pantalla del teu telèfon i guardar-lo a la butxaca o motxilla.

3 La ruta es publicarà al teu perfil de Wikiloc com a privada amb la data de l’enregistrament com a títol de la ruta. Un cop siguis a casa, podràs editar la ruta des del mòbil o el web de Wikiloc per canviar el títol, afegir una descripció i fotos, i desar-la com a “pública” perquè tota la comunitat la pugui veure.

Seguir una ruta:

1. Obre l’App de Wikiloc del teu mòbil i tria la ruta que vols seguir.
  2. Fes clic al botó “Segueix aquesta ruta” i després al de “Inicia seguiment”.
  3. El seguiment de la ruta es mostrarà també al teu rellotge Wear OS, sobre un mapa i amb ajudes de navegació com un indicador de rumb i alertes (per exemple, si t’allunyes de la ruta a seguir). Si vols, pots bloquejar la pantalla del teu telèfon i guardar-lo a la butxaca o motxilla.

SOLUCIÓ DE PROBLEMES FREQÜENTS

M’apareix l’error “Comprova Connexió”

Aquest missatge significa que el teu mòbil i el teu rellotge tenen problemes per connectar-se per Bluetooth. Segueix aquests passos:

1. Apaga el Bluetooth del teu telèfon.
  2. Torna a encendre el Bluetooth del teu mòbil.
  3. Assegura’t que a la configuració de Bluetooth del teu telèfon, el rellotge apareix com a vinculat.

Per una experiència òptima, el rellotge i el telèfon han d’estar separats entre ells per una distància màxima de 3 metres.

No puc seguir una ruta des del rellotge

Si vols seguir rutes que han publicat altres usuaris, necessites estar subscrit a Wikiloc Premium o a l'anterior Navigation Pack Lifetime (Android). Assegura’t que l’App de Wikiloc del teu telèfon està connectada al compte subscrit a Wikiloc Premium.

Recorda que sempre pots seguir les teves rutes i les dels perfils Wikiloc ORG sense necessitat de tenir Wikiloc Premium.

No vull que la pantalla del rellotge s’apagui automàticament

Per defecte, per estalviar bateria, la pantalla dels rellotges Wear OS s’apaguen al cap d’uns segons.

Si vols mantenir-la sempre encesa durant el funcionament de Wikiloc per Wear OS, pots establir-ho des de l'apartat de configuració de l'app del teu rellotge (fes lliscar la pantalla de l’app cap a la dreta > Engranatge configuració).

Se m’engega la ruta al rellotge, però només vull seguir-la des del mòbil

Pots posar l’App de Wikiloc del teu rellotge en segon pla (fes lliscar la pantalla cap a la dreta fins que no es pugui més i aparegui l’hora del rellotge). Si realment vols tancar-la, pots forçar el tancament de l’App des del gestor d’aplicacions del teu rellotge.

No m’apareix el mapa durant la gravació o seguiment d’una ruta

Comprova que tinguis bona cobertura i internet al teu telèfon. Sense dades, continuaràs veient l’itinerari i el punter de direcció, però no es visualitzarà el mapa.