Compartir rutes des de l'App

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Com compartir les teves rutes preferides des de l'App?

1. Clica sobre el  botó "compartir" que hi ha a la part superior dreta de la pantalla.

2. Tria la opció de compartir que més t'agradi:
    1. Codi QR: Obre el codi QR per a que els teus amics de ruta l'escanegin amb el nou lector de codis QR integrat a l'App.
      Per veure aquesta opció és necessari haver iniciat sessió a l'App amb el teu usuari.
    2. Whatsapp, Facebook, Twitter, Altres (email, missatge directe d'Instagram, missatge directe de Facebook Messenger, SMS, bluetooth, etc).