Exportar rutes des de l'App

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Com exportar l'arxiu GPS d'una ruta des de l'App?

1. Escull la ruta que vulguis des de l'app de Wikiloc.
  2. Fes click sobre el botó "Envia al teu GPS" i després "Envia Ruta com a Arxiu".

3. L'app convertirà automàticament la ruta a un format comú que la majoria d'apps podran llegir.
    Guarda l'arxiu a la carpeta que vulguis del teu dispositiu mòbil:
    1. iOS:
    2. Android: Necesitaràs un gestor d'arxius. A nosaltres, per exemple ens agrada Total Commander (una app que es pot descarregar des de Google Play).