Importar rutes del teu smartphone a l'App Wikiloc

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Per a importar rutes del mòbil a l'App de Wikiloc necessitaràs:

• Tenir instal·lada l'App de Wikiloc
  • Disposar de l'arxiu de la ruta al teu mòbil en format .gpx
  • Importar ruta:
    • En Android
      • Disposar d'una App de gestió de fitxers (a nosaltres ens agrada per exemple "Total Commander")
      • Dins el gestor de fitxers, clicar sobre l'arxiu de la ruta, i en clicar sobre obrir, triar l'opció de Wikiloc.
    • En iOS: Compartir el fitxer .gpx i triar l'opció "Wikiloc"