Com llegir els codis QR amb l'App de Wikiloc?

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Totes les rutes i perfils de Wikiloc tenen un QR associat que podràs trobar:

• A les opcions de descàrrega de ruta en el Web (Per veure el codi QR és necessari haver iniciat sessió amb el teu usuari Wikiloc)
  • A les opcions de compartir la ruta en el Web i App (Per veure el codi QR és necessari haver iniciat sessió amb el teu usuari Wikiloc)
  • A les opcions de compartir perfil en el Web i App (Només pots compartir el teu perfil o el d'un compte ORG. Per veure el codi QR és necessari haver iniciat sessió amb el teu usuari Wikiloc).
  • En un cartell imprès i penjat al públic per qualsevol usuari Wikiloc.

Com pots obrir el codi QR i visualitzar les rutes o perfils?

Ara Wikiloc t'ho posa més fàcil que mai!

Hem integrat un lector de codis QR dins l'App de Wikiloc perquè puguis obrir les rutes o perfils automàticament.

El trobaràs a la barra de cerca de rutes de l'App, com a opció al llistat que es desplega en clicar sobre la barra.