Com compartir un perfil des de l'App?

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Vols saber com compartir el teu perfil o el d'un compte ORG des de l'App?

1. Dins el perfil, clica sobre el  botó "compartir" que hi ha a la part superior dreta de la pantalla.

2. Tria la opció de compartir que més t'agradi:
    1. Whatsapp
    2. Facebook
    3. Twitter
    4. Codi QR: Obre el codi QR per a que els teus amics de ruta l'escanegin amb el nou lector de codis QR integrat a l'App. (Per veure aquesta opció és necessari haver iniciat sessió a l'App amb el teu usuari). Saber-ne més.
    5. Altres: On trobaràs les opcions d'Email, missatge directe d'Instagram, missatge directe de Facebook Messenger, SMS, bluetooth, etc.