Com compartir o desar fotos d'una ruta des de l'App

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Vols saber com compartir o desar una foto d'una ruta des de l'App?

1. Dins la imatge, clica sobre el  botó "compartir" que hi ha a la part superior dreta de la pantalla.

2. Escull l'opció de compartir que més t'agradi:
    1. Whatsapp, Facebook, Instagram, Twitter.
    2. Altres: On trobaràs les opcions d'Email, missatge directe d'Instagram, missatge directe de Facebook Messenger, SMS, bluetooth, etc.
    3. Per a desar la imatge al teu dispositiu:
      • Android: Necessitaràs un gestor d'arxius. A nosaltres per exemple ens agrada el Total Commander (App que hauràs de descarregar des de Google Play).
        Fes click sobre "Total Commander" de l'opció "Altres".
      • iOS: Triar l'opció "desar imatge" o "Arxius"(App preinstal·lada d'Apple)