Com compartir rutes o perfils des del web?

Vols saber com compartir una ruta o perfil des del Web?

Des del web podràs compartir qualsevol ruta, el teu perfil o el perfil d'un  compte ORG.

1. Dins el perfil o la ruta, clica sobre el botó "compartir" que trobaràs a la part superior dreta del mapa de ruta o perfil d'usuari.
  2. Tria l'opció de compartir que més t'agradi:
    1. Envia per email
    2. Facebook
    3. Twitter
    4. HTML (només per a compartir una ruta): Mostra el mapa de la ruta en un web o blog copiant i enganxant el codi HTML que et proporciona l'eina. Saber-ne més
    5. Codi QR (només per a compartir una ruta): Obre el codi QR perquè els teus amics de ruta l'escanegin amb el nou lector de codis QR integrat a l'App. (Per veure aquesta opció és necessari haver iniciat sessió a l'App amb el teu usuari). Saber-ne més.