Compartir una ruta privada per enllaç

Durant un temps Wikiloc va permetre compartir les teves rutes privades a partir d'un enllaç.

Alguns usuaris van compartir l'enllaç de les seves rutes privades a d'altres que el van compartir a destinataris no desitjats per l'autor.
Per privacitat, Wikiloc va decidir mantenir-les privades i només visibles des del compte de l'autor.

En un futur esperem oferir tres privacitats: publica, privada i per enllaç.

Encara necessites ajuda? contacta'ns contacta'ns