Incrustar el mapa d'una ruta de Wikiloc en una web

Vols inserir una ruta teva o d'un altre usuari a la teva pàgina Web o Blog?

1. A la pàgina de qualsevol ruta, sobre el mapa, hi ha un botó per compartir la ruta, prem-lo.

2. Apareixeran opcions per a compartir-la a Facebook, Twitter, Codi QR i un altre anomenat Incrusta Mapa. Fes clic sobre aquesta opció.

Apareixerà un codi que comença per "<iframe ".

Copia'l i enganxa'l al codi HTML de la teva Web per a que mostri el mapa d'aquella ruta.

Pots personalitzar el mapa fent clic al link "Aostra opcions":

1. Tipus de mapa
    2. Amplada i alçada del mapa a incrustar
    3. Mostrar: Perfil d'elevació i Fotos