Crear i imprimir un Mapa de Rutes

Converteix qualsevol llista del teu perfil en un mapa amb fins a 8 rutes. Els teus visitants només hauran de triar una ruta i escanejar el seu codi QR per accedir-hi des de l'App de Wikiloc on també la podran seguir des del seu propi telèfon. Perfecte per a:

• Centres de lloguer de bicicletes o botigues de bicicletes: per mostrar un pòster amb les millors rutes de la zona.
  • Organitzadors de curses: incloure un mapa de butxaca, com a part del paquet de benvinguda o fins i tot penjar un pòster a la zona de recepció de la cursa, mostrant els tracks de la cursa o fins i tot rutes addicionals de la zona per a amics, familiars i tots els altres espectadors.
  • Cases rurals, refugis de muntanya, hotels: per incloure un mapa de butxaca a l'habitació o al dossier de benvinguda, o per penjar un pòster a l'entrada, mostrant activitats a l'aire lliure per fer durant l'estada.
  • Oficines de turisme: ideal per utilitzar com a mapa de butxaca preparat per entregar als visitants o també en format pòster per col·locar en una paret a l'entrada amb les millors rutes de la zona.
  • Bars i restaurants: per oferir, a més de la carta de menjar i begudes, una "Carta de Rutes" suggerint les rutes més populars de la zona.

Requisit: Tenir el servei de Wikiloc ORG o GeoPromotion Pack activat al teu compte de Wikiloc.

Com fer el teu Mapa de Rutes:

1. Si les rutes que vols incloure al teu mapa de rutes van ser:
    1. Publicades per tu: Ves al teu Perfil > pestanya "Rutes"

2. Publicades per altres usuaris: Guarda aquestes rutes en una de les teves llistes (ajuda) > Ves al teu Perfil > pestanya "Les teves llistes" > Fes clic a la llista.

2. Fes clic al botó "Imprimeix Mapa de Rutes"

3. Segueix les instruccions a la finestra recentment oberta per personalitzar el teu Mapa de Rutes: títol, descripció, logotip, format (A2, A3, A4 o A5) i ubicació.
  4. Selecciona les rutes que vols incloure al teu Mapa de Rutes, després fes clic al botó "Descarrega".
  5. S'enviarà un correu electrònic a l'adreça electrònica lligada al teu compte de Wikiloc perquè puguis descarregar l'arxiu del Mapa de Rutes.

6. Tens tres opcions per compartir el teu Mapa de Rutes amb els teus visitants:

1. Imprimir-lo en format pòster per penjar-lo.
    2. Imprimir-lo com a fulletó o foli de paper per repartir-lo.
    3. Mostrar-lo digitalment sense necessitat d'imprimir-lo, com ara en un taulell d'anuncis digital o una TV.
    El visitant o client podrà triar una ruta i escanejar el seu codi QR per accedir a la ruta des de l'App de Wikiloc i seguir-la des del seu propi telèfon.
    Independentment del format de visualització que triïs, des de l'App de Wikiloc, qualsevol ruta que hagi estat publicada des d'un compte Wikiloc ORG es pot seguir de forma gratuïta per a tothom. No obstant això, el seguiment de rutes publicades per comptes que no són ORG requereix l'activació d'una subscripció a Wikiloc Premium (oferim 14 dies de prova gratis).