Com compartir o exportar rutes des de l'App?

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Vols saber com compartir o exportar les teves rutes preferides des de l'App?

1. Clica sobre el  botó "compartir" que hi ha a la part superior dreta de la pantalla.

2. Tria la opció de compartir que més t'agradi:
    1. Whatsapp
    2. Facebook
    3. Twitter
    4. Codi QR (Per veure aquesta opció és necessari haver iniciat sessió a l'App amb el teu usuari).
    5. Exportar Arxiu (Disponible només amb "rutes desades", amb Wikiloc Premium): S'obrirà una finestra que et permetrà enviar l'arxiu en format GPX a altres aplicacions de missatgeria (Whatsapp, Email, Facebook messenger).
      Si vols desar l'arxiu al teu dispositiu, necessitaràs un gestor d'arxius. A nosaltres, per exemple ens agraden aquests:
      • Android: Total Commander (App que hauràs de descarregar des de Google Play)
      • iOS: Arxius (App preinstalada d'Apple)
    6. Altres: On trobaràs les opcions d'Email, missatge directe d'Instagram, missatge directe de Facebook Messenger, SMS, bluetooth, etc.

*Novetat! Obre el codi QR per a que els teus amics de ruta l'escanegin amb el nou lector de codis QR integrat a l'App.

La manera més fàcil de compartir una ruta quan estàs amb ells decidint la vostra pròxima aventura!