Rutes disponibles offline

Les rutes es poden marcar com a Disponible offline per seguir-les sense necessitat de connexió a internet, siguin rutes d'altres usuaris siguin les teves pròpies.

Quan una ruta es marca com a disponible offline, es desa una còpia local al dispositiu. No obstant això, tingues en compte que aquesta còpia s'eliminarà si tanques sessió a l'aplicació, la desinstal·les o canvies de dispositiu.

Si tanques sessió, desinstal·les l'app o canvies de dispositiu, només es perdrà la còpia local de les rutes marcades com a disponibles offline. Les rutes originals, ja fossin teves o d'altres usuaris, continuaran existint i les pots buscar des d'Explora o a les teves llistes.

Per tant, si "perds" les teves rutes offline, és tan senzill com tornar a buscar les rutes que vols tenir disponibles offline i marcar-les de nou com a disponibles offline.

És important destacar que la funció Disponible offline no està dissenyada per crear una col·lecció permanent de rutes, ja que aquestes es perden si surts de l'aplicació o canvies de dispositiu. Per crear una col·lecció de rutes, és molt millor utilitzar les llistes específicament pensades per fer-ho, com Favorits, Vull anar-hi, o fins i tot crear les teves pròpies llistes per temàtica.

Aquí t'expliquem com utilitzar les llistes.

Per seguir les rutes offline sense connexió a Internet, és necessari descarregar prèviament el mapa offline de la zona corresponent. Això es deu al fet que, sense accés a la xarxa, l'aplicació no pot carregar els mapes en línia. Sense el mapa descarregat, en zones sense cobertura, la ruta es mostrarà sobre un fons blanc.