Com canviar la visualització dels mapes entre Online i Offline?

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Vols canviar el Tipus de Mapa que estàs visualitzant?

Tan si estàs al  Mapa de Previsualització d'una ruta, com en el de l'Enregistrament o Seguiment d'una ruta, podràs veure una Icona d'una Bola del Món.

En clicar sobre ella, es desplegaran les opcions de Mapes sense Connexió i Mapes amb Connexió disponibles al teu dispositiu.

Selecciona o descarrega el mapa que més t'agradi.
Si a Mapes Sense Connexió no apareix el que necessites, fes click sobre Veure més i descarrega el mapa que necessitis!

Recomanem que descarreguis els mapes connectat a una xarxa WiFi.