Descarregar Mapes Sense Connexió

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Wikiloc et regala els seus Mapes Offline!

En condicions especials sense cobertura i/o dades d'internet:

• El GPS del teu dispositiu no té cap problema en funcionar, pot obtenir la posició dels satèl·lits que orbiten el planeta
  • El Mapa de Fons del teu Navegador GPS, en canvi, no podrà carregar-se si no es troba baixat al teu mòbil.

Els Mapes Offline o Mapes Fora de Línia de Wikiloc són mapes que es poden descarregar al teu mòbil o tablet.
Aquests mapes poden usar-se quan no tens les dades activades ni connexió a internet.

Sempre que visualitzis un mapa des de l'App de Wikiloc (mapa del cercador amb visió de mapa, mapa dins el detall d'una ruta, mapa que es visualitza al gravar una ruta), tindràs l'opció de canviar el tipus de mapa.

Per a fer-ho tan sols hauràs de prémer sobre la icona "capes del mapa" que trobaràs a la part superior dreta de la pantalla

En obrir-ho veuràs aquestes dues seccions:

• Mapes Sense Connexió (No és necessària la connexió a internet per a utilitzar-los): Trobaràs una selecció de mapes de la teva zona i els mapes que ja hagis baixat. Per a trobar-ne més pots prémer sobre "veure més".
  • Mapes amb Connexió (És necessària la connexió a internet): Els mapes Satèl·lit i Terreny de Google Maps.

Pots veure el detall dels Mapes Offline clicant sobre ells.
Per a descarregar prem sobre " Descarrega".

Recomanem descarregar aquests fitxers utilitzant una connexió Wi-Fi, ja que l'ús de dades mòbils pot ser molt intens degut a la seva gran dimensió.

També pots trobar els Mapes Sense Connexió a la Configuració del teu Perfil. En aquesta pàgina podràs buscar i descarregar el mapa que necessitis!