Com seguir una ruta Offline?

Amb els mapes offline gratis de Wikiloc, pots seguir rutes sense dades d'Internet ni cobertura mòbil.

Per seguir una ruta offline:
  1. Abans de seguir la ruta, des de casa teva i amb bon senyal Wifi:
    1. Guarda la ruta a l'App: App > Part inferior de la pantalla de la ruta que vols seguir > Prémer sobre "Desar ruta"
    2. Descarrega el mapa offline gratuït de la zona en la qual vulguis seguir la ruta: Ajuda
  2. En el moment de seguir la ruta:
    1. Canvia la visualització del mapa d'online a offline: Ajuda
    2. App > Part inferior de la pantalla de la ruta que vols seguir > Prémer sobre "Seguir ruta"
    3. Si ho vols, pots desconnectar les dades, WiFi, bluetooth o inclòs posar el teu mòbil en mode avió. Estalviaràs bateria!