Problemes en descarregar Mapes Fora de Línia (Mapes Offline)

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Tens problemes en baixar els Mapes Offline de Wikiloc?

Els Mapes Offline de Wikiloc són fitxers de grans dimensions, que poden ser utilitzats inclòs en indrets que no hi ha internet.

Abans de baixar-lo és recomanable comprovar:

• Que s'està connectat a una Xarxa WiFi per a facilitar la descàrrega i evitar un gran consum de dades.
  • Que hi ha prou Espai de Memòria disponible en el dispositiu.

Tens la memòria interna del terminal plena? Si tens un mòbil Android amb una targeta SD, mou els mapes a la teva targeta SD. D'aquesta manera alliberaras memòria interna per poder realitzar més descàrregues de mapes.

Més informació sobre com gestionar els teus mapes offline des de l'App de Wikiloc.