Les meves Rutes en Còpia Local

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Les rutes en còpia local, son rutes que s'han gravat amb l'App i no han estat pujades a Wikiloc.

Al gravar una ruta amb l'App de Wikiloc i deixar el paràmetre "pujar" com a desmarcat, aquesta no és publicada online a Wikiloc, i queda desada només dins l'App de Wikiloc del teu dispositiu (offline).

• Has eliminat o desinstal·lat i reinstal·lat l'App de Wikiloc? Desafortunadament, al ser un arxiu que estava guardat només dins l'App de Wikiloc (no ha estat pujat a internet), és impossible recuperar-lo.
  • Has canviat de mòbil o dispositiu? Aquestes rutes locals no apareixeràn en el nou mòbil. Per a recuperar-les, si encara disposes del dispositiu i no has eliminat l'aplicació, pots obrir l'App des del dispositiu antic i recuperar-lo mitjançant una de les següents opcions:
    • Pujar la ruta: Es penjarà públicament al Web i Apps de Wikiloc. Des del web pots marcar-la com a "privada" i quedarà oculta, aquest cop només visible des del Web.
    • Exportar l'arxiu: Per a enviar-te l'arxiu GPS a tu mateix (per email per exemple)
    • Si tens iOS i una còpia de seguretat a iTunes o iCloud: Pots recuperar les rutes restaurant aquesta còpia de seguretat en el nou telèfon.