Les meves Rutes en Còpia Local

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Les rutes en còpia local, són rutes que es van gravar amb l'App i no van ser pujades a Wikiloc.

En versions anteriors de l'app de Wikiloc, hi havia la possibilitat de gravar una ruta amb l'App de Wikiloc i deixar el paràmetre "pujar" com a desmarcat, perquè aquesta no es publiqués online a Wikiloc, sinó que es quedés desada només dins l'App de Wikiloc del teu dispositiu (offline).

Ara, l'app de Wikiloc ha millorat i ofereix la possibilitat de pujar les rutes en mode "públic" o en mode "privat" o fins i tot de desar un "esborrany" de la ruta (ajuda).

Si encara tenies rutes en còpia local i t'han desaparegut:

• Has eliminat o desinstal·lat i reinstal·lat l'App de Wikiloc? Desafortunadament, en ser un arxiu que estava guardat només dins l'App de Wikiloc (no ha estat pujat a internet), és impossible recuperar-lo.
  • Has canviat de mòbil o dispositiu? Aquestes rutes locals no apareixeran en el nou mòbil. Per a recuperar-les, si encara disposes del dispositiu i no has eliminat l'aplicació, pots obrir l'App des del dispositiu antic i recuperar-lo mitjançant una de les següents opcions:
    • Pujar la ruta: Es penjarà públicament al Web i Apps de Wikiloc. Des del web pots marcar-la com a "privada" i quedarà oculta, aquest cop només visible des del Web.
    • Exportar l'arxiu: Per a enviar-te l'arxiu GPS a tu mateix (per email per exemple)
    • Si tens una còpia de seguretat del teu iPhone a iCloud o al teu ordinador: Pots recuperar les rutes restaurant aquesta còpia de seguretat en el nou telèfon.