Les meves rutes no apareixen a l'App

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

L'aplicació de Wikiloc està constantment sincronitzada amb el teu perfil a la web de Wikiloc.


Les rutes que s'hagin pujat a Wikiloc haurien d'aparèixer a la secció "Les teves rutes" del teu perfil de Wikiloc.

Si aquestes no t'apareixen, és possible que tinguis dos comptes Wikiloc i que estiguis connectat a l'altre.

Per resoldre això, assegura't que la teva app estigui connectada al compte que vols utilitzar (pots veure l'usuari a què estàs connectat des de la pestanya "Perfil").

Si estàs connectat a un altre compte, tanca sessió (Perfil > Configuració > Tanca sessió), i inicia sessió amb el compte que vulguis utilitzar.
Si no recordes la teva contrasenya, pots recuperar-la des d' aquest enllaç.
No permetis que el teu telèfon autocompleti els camps d'usuari / email i contrasenya (podria haver-hi un error en la informació emmagatzemada).

Pots eliminar el compte que vas crear per error seguint aquests passos.

Si tens una subscripció a Wikiloc Premium en el compte equivocat, la podem transferir al teu compte habitual. Per poder fer-ho, necessitem que segueixis aquests passos:

  1. Intenta fer qualsevol acció Premium. T'apareixerà un missatge d'error:
    "Has iniciat la sessió a Wikiloc com a [nom d'usuari] però sembla que ja tens una subscripció a Wikiloc Premium amb el compte [nom d'usuari] (correu electrònic)."
  2. Fes-li una captura de pantalla i envia'ns-la per correu electrònic perquè puguem verificar que ambdós comptes són teus i fer el canvi.
    Trobaràs el nostre contacte de suport a la part inferior d'aquesta pantalla.
  3. Una vegada que tot estigui configurat, pots eliminar el compte que no vulguis utilitzar seguint aquests passos.

Encara necessites ajuda? contacta'ns contacta'ns