Tornar a pujar una ruta ja enviada al Web

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Has eliminat sense voler una ruta del Web que ja havies enviat des de l'App?


Quan una ruta ha estat gravada i pujada des de l'App al Web, aquesta queda marcada a l'App com a enviada i el botó "envia" desapareix i no pot tornar a ser enviada de forma automàtica.
Si tens aquesta ruta guardada a l'App i la vols tornar a pujar:

  1. Vés a la pestanya "Perfil" de l'App de Wikiloc
  2. Accedeix a les teves "Rutes desades"
  3. Entra dins la fitxa de ruta que vulguis pujar
  4. Prem sobre el botó "Compartir" que trobaràs a la part superior dreta de la pantalla
  5. Prem sobre "Exportar Arxiu", i escull per exemple el teu email (si utilitzes el Web des de l'ordinador o un altre dispositiu) o un gestor de fitxers (si vols obrir el web des del mateix dispositiu)
  6. Aquest arxiu guarda informacions del títol, descripció, itinerari i Waypoints. Assegura't d'haver baixat a part totes les fotos que vulguis penjar.
  7. En cas que hagis escollit l'email: Obre'l des d'un ordinador o un altre dispositiu mòbil.
  8. Obrir el Web de Wikiloc, penjar la ruta desada, afegir manualment les imatges.
  9. Si vols, des de l'App pots eliminar la ruta original per a no tenir-la duplicada al telèfon.

Encara necessites ajuda? contacta'ns contacta'ns