Marcar ruta com a privada

L'app ofereix la possibilitat de pujar les rutes en mode "públic" o "privat". Pots decidir si vols que una ruta sigui pública o privada tant en el moment de guardar-la com un cop hagi estat guardada.

Canviar privacitat d'una ruta

Per canviar una ruta de pública a privada, entra a la ruta i selecciona Edita. Dins de l'opció de Privacitat, canvia a Privada.

Gestió de rutes privades

Quan una ruta es marca com a privada, no es pot afegir a cap llista. La trobaràs a la llista Les teves rutes. (Encara que es poden crear llistes privades, les rutes dins d'aquestes llistes segueixen sent visibles; l'únic privat és el nom de la llista).

Desar rutes per defecte com a privades

No es pot establir que les rutes es guardin per defecte com a privades, excepte les que provenen de les integracions amb Garmin i Suunto. Des de la secció de Garmin/Suunto a la web > Configuració, pots configurar que les rutes se'n pugin automàticament com a privades.

Compartir una Ruta Privada

L'app no permet mostrar les rutes només a algunes persones seleccionades i no a altres. Les rutes són privades o públiques i les rutes privades no es poden compartir.