Gestionar o cancel·lar subscripció a Wikiloc Premium - Android

Si vols canviar algun detall de la teva subscripció a Wikiloc Premium activada des d'un dispositiu Android:

1. Accedeix al link Google Play - Subscripcions.

També pots accedir-hi manualment seguint aquests passos:
    - Des del teu dispositiu Android, obre l'app Google Play Store.
    - Comprova que has iniciat sessió amb l'usuari de Google que vas utilitzar per comprar Wikiloc Premium.
    - Obre el menú lateral i clicar sobre "Subscripcions".
  2. D'entre la llista de totes les Apps a les quals estàs subscrit, selecciona "Wikiloc".
  3. S'obrirà una pantalla amb el detall de la teva subscripció, on podràs realitzar les següents accions:
  • Actualitzar el mètode de pagament.
  • Cancel·lar la subscripció
  • Reactivar una subscripció cancel·lada que no ha caducat.

Si tens problemes amb la plataforma de pagament, aquest enllaç al Suport oficial de Google et pot ajudar.