L'app ha deixat de gravar i en l'App apareix una línia recta

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Has gravat una ruta i t'apareix una línia recta?
L'App t'ha notificat d'una aturada de gravació mentre feies una ruta?

Android
té un sistema opcional d'estalvi d'energia que atura les aplicacions que s'estan executant en segon pla de manera automàtica si necessita recursos.

Alguns fabricants de mòbil venen amb el sistema d'estalvi d'energia activat per defecte.

Si en no estar activa la pantalla, la teva aplicació deixa d'executar-se sense cap missatge d'error, revisa si aquest sistema està activat. Des de la Configuració de l'aplicació t'hem afegit un enllaç directe per accedir-hi:

1. A la pestanya "Perfil" de l'App, fer click sobre "Configuració"
  2. Clicar sobre "Configuració Avançada" i llavors sobre "Solucionar problemes de gravació"
  3. Fer click sobre "Obrir preferències" (l'App et portarà a la pantalla de configuració d'optimització de bateria del teu dispositiu)

Una vegada en la pantalla d' Optimització de bateria cal que segueixis els següents passos:

1. A la capçalera superior de la pantalla, fer click sobre "No optimitzen la bateria" i canviar-ho per  "Totes les aplicacions"
  2. Cercar l'App de Wikiloc entre totes les aplicacions instal·lades
  3. Fes click sobre Wikiloc i selecciona "No optimitzis la bateria" i aplica els canvis marcant "Fet".
  4. És molt recomanable que també realitzis els passos 2 i 3 amb les aplicacions de sistema anomenades Ubicació combinada i Location Services.

Si has fet aquests pasos, en tornar a seleccionar  Solucionar problemes de gravació en la Configuració avançada de l'app de Wikiloc, hauries de veure el missatge "La configuració és correcta per a Wikiloc i no hauries de tenir més talls en la gravació".

Segueix sense funcionar?

Una altra acció que ajuda a ometre el sistema d'estalvi d'energia, evitant que una App en concret es tanqui és el següent:

1. Obrir l'App de Wikiloc
  2. Clicar sobre el botó quadrat del teu dispositiu (normalment a la part inferior-dreta). Aquest desplegarà una previsualització de les teves "pestanyes recents", (número 1 vermell de la imatge).
  3. Clicar sobre el símbol de "cadenat" a la part superior dreta de la pestanya de l'App per a "bloquejar" l'App i evitar que aquesta es tanqui quan el sistema d'estalvi d'energia ho vulgui forçar, (número 2 vermell de la imatge).

Depenent de la marca del dispositiu pots trobar pasos específics

XIAOMI:

Els mòbils Xiaomi vénen amb proteccions de bateria per defecte. Per desactivar aquesta limitació segueix aquestes passes:

1
Obre les " preferències" i vés a l'apartat " preferències addicionals".
2
Entra a la "bateria i rendiment" i llavors a " administrar ús de la bateria".
3
En aquesta pantalla cal desmarcar l'opció per defecte " normal" i seleccionar l'opció "a pagat".

En el cas que tinguis un Xiaomi Mi5 pots seguir aquesta configuració més específica:

Seguretat > Bateria > Estalviar bateria a les aplicacions > Wikiloc > Sense Restriccions > Ubicació 2n pla > Permetre

HUAWEI:

Els mòbils Huawei vénen amb proteccions per evitar que es gasti massa aviat la bateria i sense desactivar això les apps deixen d'executar quan estan en segon pla. Per desactivar aquesta limitació segueix aquestes passes:

1
Obre l'App del sistema  "administració del telèfon" que ve en els nous Huawei i selecciona el pictograma de "bateria". Desactivar les opcions "Mode estalvi energia i "Mode d'ultraestalvi d'energia"
2
Desactivar l'administració automàtica d'energia per l'App de Wikiloc:
- Anar a "Configuració" del dispositiu, "Aplicacions i notificacions", "Aplicacions"
- Tocar l'opció que mostra l'App de Wikiloc
- Tocar sobre "Bateria"
- Desactivar l'opció "Pregunta sobre consum intensiu"
- Dins "inici", desactivar "l'administració automàtica" i activar tots els elements de "l'administració manual"

Pots veure l'opció d’estalvi d’energia en  aquest vídeo al temps 2:12.

HTC:

Configuració > Bateria > Mode d'Estalvi d'Energia > Optimització de Bateria > Wikiloc > No Optimitzar > Desar

SAMSUNG:

Preferències de bateria > Estalvi d'Energia d'App > Detalls > Wikiloc > Deshabilitat