L'app ha deixat de gravar i apareix una línia recta

Has gravat una ruta i t'apareix una línia recta?
L'App ha aturat la gravació mentre feies una ruta?

La majoria de dispositius Android tenen sistemes opcionals d'estalvi d'energia que aturen automàticament les Apps que s'estiguin executant en segon pla quan necessiten recursos.

Alguns fabricants de dispositius mòbils activen aquest sistema d'estalvi d'energia per defecte.
Per evitar males experiències quan es grava una ruta amb l'App de Wikiloc, hem afegit un nou mode anomenat " gravació ininterrompuda" que intentarà mantenir la teva App en funcionament quan gravis una ruta.

L'App et proposarà activar aquest mode quan detecti que el dispositiu ha aturat la gravació. Si acceptes, es posarà en funcionament cada cop que segueixis o gravis una ruta.

També pots gestionar aquesta opció des del teu perfil -> configuració -> gravació ininterrompuda

Aquest métode pot gastar una mica més de bateria, activa'l només en cas de necessitat (si els mètodes manuals no t'han funcionat).

Mètodes manuals:

Pots canviar la configuració d'optimització d'energia del teu mòbil.

Configuració del teu mòbil -> Aplicacions i notificacions -> Configuració avançada -> Accés especial d'aplicacions -> Optimització de la bateria.

Segueix els següents passos:

1. A la capçalera superior de la pantalla, fer click sobre "No optimitzen la bateria" i canviar-ho per  "Totes les aplicacions"
  2. Cercar l'App de Wikiloc entre totes les aplicacions instal·lades
  3. Fes click sobre Wikiloc i selecciona "No optimitzis la bateria" i aplica els canvis marcant "Fet".
  4. És molt recomanable que també realitzis els passos 2 i 3 amb les aplicacions de sistema anomenades Ubicació combinada i Location Services.

Depenent de la marca del dispositiu pots trobar passos específics:

Huawei:

Els mòbils Huawei vénen amb proteccions per evitar que es gasti massa aviat la bateria i sense desactivar això les apps deixen d'executar quan estan en segon pla. Per desactivar aquesta limitació segueix aquestes passes:

1
Obre l'App del sistema   "administració del telèfon" que ve en els nous Huawei i selecciona el pictograma de "bateria". Desactivar les opcions "Mode estalvi energia i "Mode d'ultraestalvi d'energia"
2
Desactivar l'administració automàtica d'energia per l'App de Wikiloc:
- Anar a "Configuració" del dispositiu, "Aplicacions i notificacions", "Aplicacions"
- Tocar l'opció que mostra l'App de Wikiloc
- Tocar sobre "Bateria"
- Desactivar l'opció "Pregunta sobre consum intensiu"
- Dins "inici", desactivar "l'administració automàtica" i activar tots els elements de "l'administració manual"

Pots veure l'opció d’estalvi d’energia en  aquest vídeo al temps 2:12.

OnePlus

Amb els mòbils OnePlus ha funcionat  fixant l'App amb el cadenat:

1. Obrir l'App de Wikiloc
  2. Clicar sobre el botó quadrat del teu dispositiu (normalment a la part inferior-dreta). Aquest desplegarà una previsualització de les teves "pestanyes recents" (número 1 vermell de la imatge).
  3. Clicar sobre el símbol de "cadenat" a la part superior dreta de la pestanya de l'App per a "bloquejar" l'App i evitar que aquesta es tanqui quan el sistema d'estalvi d'energia ho vulgui forçar (número 2 vermell de la imatge).

Xiaomi:

Els mòbils Xiaomi vénen amb proteccions de bateria per defecte. Per desactivar aquesta limitació segueix aquestes passes:

1
Obre les " preferències" i vés a l'apartat " preferències addicionals".
2
Entra a la "bateria i rendiment" i llavors a " administrar ús de la bateria".
3
En aquesta pantalla cal desmarcar l'opció per defecte " normal" i seleccionar l'opció "a pagat".

En el cas que tinguis un Xiaomi Mi5 pots seguir aquesta configuració més específica:

Seguretat > Bateria > Estalviar bateria a les aplicacions > Wikiloc > Sense Restriccions > Ubicació 2n pla > Permetre

HTC:

Configuració > Bateria > Mode d'Estalvi d'Energia > Optimització de Bateria > Wikiloc > No Optimitzar > Desar

Samsung:

Preferències de bateria > Estalvi d'Energia d'App > Detalls > Wikiloc > Deshabilitat

A més a més, també revisar que el mode d'estalvi de bateria global estigui desactivat en el moment de gravar: