Oppo: Línia recta durant la gravació d'una ruta

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Has gravat una ruta i t'apareix una línia recta?

Els tracks dels GPS poden ser inexactes i divergir de la realitat per:

  • Un sistema d'estalvi d'energia activat per defecte en el teu smartphone pel fabricant del teu mòbil.
  • Un mal senyal GPS: En portar el dispositiu al fons de motxilla, a la butxaca, presència de núvols o pluja, estar dins el bosc, canons, gorgues, etc.
  • Un xip GPS poc precís: Els fabricants de telèfons mòbils escullen els xips que posen a cada dispositiu, i per la gran diversitat que hi ha disponible, la variació pot canviar molt segons el model de mòbil.

En aquest article d'ajuda et mostrem com solucionar aquest problema en la majoria de dispositius mòbils.

Passos específics per a dispositius Oppo

En els mòbils Oppo necessites desactivar l'optimització automàtica de bateria per a l'app de Wikiloc, perquè el sistema no apliqui restriccions d'ús de GPS quan la pantalla estigui apagada. Segueix aquests passos per desactivar l'optimització automàtica de bateria:

  1. Ves a Configuració del sistema > Bateria > Mode d’estalvi d’energia. Recomanem desactivar totes les opcions d’estalvi d’energia: Mode d’estalvi de bateria i Mode d’estalvi de bateria superior.

  1. Ves a Configuració del sistema > Bateria > Més configuracions > Optimitza l’ús de la bateria > Wikiloc. escull l'opció No optimitzis.

  1. També cal permetre que l'app de Wikiloc es pugui executar en segon pla. Per fer-ho, ves a Configuració del sistema > Aplicacions > Administració d'aplicacions > Wikiloc > Ús de la bateria. Activa les opcions Permet les activitats en segon pla i Permet l’inici automàtic.

No has trobat el que cercaves? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres