Oppo: Línia recta durant la gravació d'una ruta

Els tracks dels GPS poden ser inexactes i divergir de la realitat per:

• Una mala senyal GPS: En portar el dispositiu al fons de motxilla, a la butxaca, presència de núvols o pluja, estar dins el bosc, canons, gorgues, etc.
  • Un xip GPS poc precís: Els fabricants de telèfons mòbils escullen els xips que posen a cada dispositiu, i per la gran diversitat que hi ha disponible, la variació pot canviar molt segons el model de mòbil.
  • Un sistema d'estalvi d'energia activat per defecte en el teu smartphone pel fabricant del teu mòbil.

En aquest article d'ajuda et mostrem com solucionar aquest problema en la majoria de dispositius mòbils.

PASSOS ESPECÍFICS PER A DISPOSITIUS OPPO:

Configuració > Ubicació > Wikiloc > Restricció inteligent d'execució en segon pla