Samsung: Línia recta durant la gravació d'una ruta

Els tracks dels GPS poden ser inexactes i divergir de la realitat per:

• Una mala senyal GPS: En portar el dispositiu al fons de motxilla, a la butxaca, presència de núvols o pluja, estar dins el bosc, canons, gorgues, etc.
  • Un xip GPS poc precís: Els fabricants de telèfons mòbils escullen els xips que posen a cada dispositiu, i per la gran diversitat que hi ha disponible, la variació pot canviar molt segons el model de mòbil.
  • Un sistema d'estalvi d'energia activat per defecte en el teu smartphone pel fabricant del teu mòbil.

En aquest article d'ajuda et mostrem com solucionar aquest problema en la majoria de dispositius mòbils.

PASSOS ESPECÍFICS PER A DISPOSITIUS SAMSUNG:

Per defecte, si l'app no s'ha utilitzat en 3 dies, el mòbil la marca com inactiva i no la deixa funcionar en segon pla, produint línies rectes en el teu track.
Solució:
Configuració > Manteniment del dispositiu > Bateria > Menú dels 3 punts (part superior dreta) > Desactivar totes les opcions menys "Notificacions".
A continuació, obrir "Aplicacions en mode inactiu" d'aquesta mateixa pantalla i clicar sobre el botó de la paperera per a activar les apps inactives (Wikiloc hauria d'estar a la llista).
Més informació actualitzada aquí (anglès)