Samsung: Línia recta durant la gravació d'una ruta

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Has gravat una ruta i t'apareix una línia recta?

Els tracks dels GPS poden ser inexactes i divergir de la realitat per:

• Un sistema d'estalvi d'energia activat per defecte en el teu smartphone pel fabricant del teu mòbil.
  • Un mal senyal GPS: En portar el dispositiu al fons de motxilla, a la butxaca, presència de núvols o pluja, estar dins el bosc, canons, gorgues, etc.
  • Un xip GPS poc precís: Els fabricants de telèfons mòbils escullen els xips que posen a cada dispositiu, i per la gran diversitat que hi ha disponible, la variació pot canviar molt segons el model de mòbil.

En aquest article d'ajuda et mostrem com solucionar aquest problema en la majoria de dispositius mòbils.

PASSOS ESPECÍFICS PER A DISPOSITIUS SAMSUNG:

En els mòbils Samsung necessites desactivar l'optimització automàtica de bateria per a l'app de Wikiloc, perquè el sistema no apliqui restriccions d'ús de GPS quan la pantalla estigui apagada. Segueix aquests passos per desactivar l'optimització automàtica de bateria:

1. A Ajustaments > Aplicacions > Wikiloc > Bateria > Selecciona l’opció No restringit.

2. A Ajustaments > Assistència dispositiu i bateria > Bateria >
    1. Comprova que Estalvi d’energia estigui deshabilitat.

2. Límits d’ús en segon pla > Comprova que Posar apps no utilitzades repòs estigui deshabilitat.

3. Més ajustaments de bateria > Comprova que Bateria adaptativa estigui deshabilitat.

3. A Ajustaments > Assistència dispositiu i bateria > Optimització automàtica > Comprova que Reiniciar quan sigui necessari estigui deshabilitat.