Xiaomi, Redmi i POCO: Línia recta durant la gravació d'una ruta

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Has gravat una ruta i t'apareix una línia recta?

Els tracks dels GPS poden ser inexactes i divergir de la realitat per:

• Una mala senyal GPS: En portar el dispositiu al fons de motxilla, a la butxaca, presència de núvols o pluja, estar dins el bosc, canons, gorgues, etc.
  • Un xip GPS poc precís: Els fabricants de telèfons mòbils escullen els xips que posen a cada dispositiu, i per la gran diversitat que hi ha disponible, la variació pot canviar molt segons el model de mòbil.
  • Un sistema d'estalvi d'energia activat per defecte en el teu smartphone pel fabricant del teu mòbil.

En aquest article d'ajuda et mostrem com solucionar aquest problema en la majoria de dispositius mòbils.

PASSOS ESPECÍFICS PER A DISPOSITIUS XIAOMI, REDMI O POCO:

Els mòbils Xiaomi vénen amb proteccions de bateria per defecte. Per a desactivar-les:
Preferències > Preferències addicionals > Bateria i rendiment > Administrar ús de la bateria > Apagat (en lloc de "normal")

Si no ha funcionat:

• Desactiva "Administrar l'ús de la bateria de l'app"
  • Desactiva "Restringir apps quan la bateria estigui baixa"
  • Reinicia el dispositiu i verifica.
Instruccions alternatives:
  1. (De http://en.miui.com/thread-162531-1-1.html)
    1. Estira el menú lliscant del teu mòbil > Prem el botó "GPS" per a arribar a la configuració del GPS > Habilitar "Permetre ubicació en segon pla".
    2. Tornar a la configuració de GPS > Accés a la ubicació en segon pla > Selecciona l'app de Wikiloc.
  2. App "Seguretat" > Ús de dades > Estadístiques d'ús de dades > Wikiloc > Dades en segon pla > Permet.
  3. Xiaomi Mi5: Seguretat > Bateria > Estalviar bateria a les aplicacions > Wikiloc > Sense Restriccions > Ubicació en segon pla > Permetre