Realme: Línia recta durant la gravació d'una ruta


Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Has gravat una ruta i t'apareix una línia recta?

Els tracks dels GPS poden ser inexactes i divergir de la realitat per:

  • Un sistema d'estalvi d'energia activat per defecte en el teu smartphone pel fabricant del teu mòbil.
  • Un mal senyal GPS: En portar el dispositiu al fons de motxilla, a la butxaca, presència de núvols o pluja, estar dins el bosc, canons, gorgues, etc.
  • Un xip GPS poc precís: Els fabricants de telèfons mòbils escullen els xips que posen a cada dispositiu, i per la gran diversitat que hi ha disponible, la variació pot canviar molt segons el model de mòbil.

En aquest article d'ajuda et mostrem com solucionar aquest problema en la majoria de dispositius mòbils.

PASSOS ESPECÍFICS PER A DISPOSITIUS REALME:

Als mòbils Realme necessites desactivar l'optimització automàtica de bateria per a l'app de Wikiloc perquè el sistema no apliqui restriccions d'ús de GPS quan la pantalla estigui apagada. Seguiu aquests passos per desactivar l'optimització automàtica de la bateria:

  1. Obre l'app Configuració del sistema > Bateria, desactiva Mode estalvi de bateria i Mode de superestalvi de bateria.
  2. Obre l'app Configuració del sistema > Bateria > Ús de bateria de les aplicacions > Wikiloc, activa Permetre activitat en primer pla, Permetre activitat en segon pla i Permetre inici automàtic.
  3. Obre l'app Configuració del sistema > Bateria > Més ajustaments de bateria > Optimitzar ús de bateria > Wikiloc, escull l'opció No optimizar.
  4. Obre l'app Configuració del sistema > Bateria > Més ajustaments de bateria > Congelació ràpida de l'aplicació, desactiva la Congelació automàtica per a Wikiloc.
  5. Obre l'app Configuració del sistema > Bateria > Més ajustaments de bateria > Espera optimitzada, trieu l'opció Desactivat.
  6. Obre l'app Configuració del sistema > Bateria > Més ajustaments de bateria > Mode de rendiment, pot ser necessari activar el Mode d'alt rendiment.
  7. Obre l'app Configuració del sistema > Aplicacions > Gestió d'aplicacions > Wikiloc > Informació d'aplicacions > Permisos > Permisos d'aplicacions > Wikiloc > Ubicació, escull l'opció Sempre.

No has trobat el que cercaves? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres