Realme: Línia recta durant la gravació d'una ruta

Mailboxes Docs Messages Reports Customers Manage

Ús de l'App All Articles 59 Cercar rutes 4 Seguir una ruta 8 Compartir o descarregar rutes, fotos i perfil 6 Crear una ruta 11 Gestió Rutes 5 Idiomes 1 Mapes 7 Instal·lació de l'App 6 Compres integrades 9 Uncategorized 6 Site Settings Create Article Create Category View Site Title Xiaomi, Redmi i POCO: Línia recta durant la gravació d'una ruta Slug xiaomi-redmi-poco-linia-recta-gravacio-ruta Save Cancel Publish Edit Article Related Articles Revision History Keywords DRAFT Edits will be visible when you publish the article. Discard Draft Publish

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Has gravat una ruta i t'apareix una línia recta?

Els tracks dels GPS poden ser inexactes i divergir de la realitat per:

• Una mala senyal GPS: En portar el dispositiu al fons de motxilla, a la butxaca, presència de núvols o pluja, estar dins el bosc, canons, gorgues, etc.
  • Un xip GPS poc precís: Els fabricants de telèfons mòbils escullen els xips que posen a cada dispositiu, i per la gran diversitat que hi ha disponible, la variació pot canviar molt segons el model de mòbil.
  • Un sistema d'estalvi d'energia activat per defecte en el teu smartphone pel fabricant del teu mòbil.

En aquest article d'ajuda et mostrem com solucionar aquest problema en la majoria de dispositius mòbils.

PASSOS ESPECÍFICS PER A DISPOSITIUS REALME:

1. Configuració > Bateria > Desactivar "Estalvi d'energia intelligent"
  2. Configuració > Bateria > Estalvi d'energia personalitzat > Wikiloc > canvia la configuració d'estalvi d'energia de "Restringir intelligentment l'execució en segon pla (recomanat)" a "Permetre l'execució en segon pla".